Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Pak de regie op duurzame inzetbaarheid

De duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van werknemers is een belangrijke voorwaarde voor een gezonde organisatie. Door hier actief op in te zetten, zal verzuim verminderen en zal de productiviteit omhooggaan. Maar hoe krijg je dit voor elkaar? Er zijn verschillende oplossingen die je kunt inzetten om de duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie te vergroten.

Onze oplossingen

 • Preventief Medisch Onderzoek
  Tijdens een PMO breng je gezondheidsklachten van je werknemers in beeld en kom je erachter hoe productief je werknemers zijn.
 • Werkplekonderzoek
  Onze adviseur kijkt naar de huidige houding op en de instellingen van de werkplek en kijkt hoe dit te verbeteren is.
 • Bedrijfsfysiotherapie in Company
  Periodiek een bedrijfsfysiotherapeut aanwezig binnen jouw bedrijf om fysieke klachten van medewerkers te voorkomen en verzuim tegen te gaan.
 • Voorlichting en training
  Door een interactieve training aan te bieden vergroot je de kennis en bewustwording van jouw werknemers over een onderwerp naar keuze.

Regie pakken op duurzame inzetbaarheid

Hoe pak je nou precies de regie op duurzame inzetbaarheid en vitaliteit? We adviseren je graag over de interventie die het beste past bij jouw bedrijf. Neem contact op via het onderstaande formulier.

Neem contact op
Pak de regie