Privacyverklaring TIGRA

TIGRA, gevestigd aan Zaailand 96B 8911 BN Leeuwarden, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
TIGRA Beheer
Zaailand 96B
8911 BN Leeuwarden
058 – 288 1443

De heer H. Krol is de Functionaris Gegevensbescherming van TIGRA. Hij is te bereiken via privacy@tigra.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

TIGRA verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk van u verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door het invullen van een formulier op deze website, via portals en in correspondentie en telefonisch.
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website.
  • Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk).
  • Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

TIGRA verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

  • Gezondheid

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

TIGRA verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Om onze diensten te leveren.
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of leaflet
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • U te kunnen selecteren en uitnodigen voor een sollicitatie
  • TIGRA verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Wij verwerken persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang of het belang van selectie van nieuwe collega’s.

Wij verwerken persoonsgegevens op grond van overeenkomsten, namelijk voor de levering van onze diensten. De gegevens zijn noodzakelijk voor de levering, uitvoering en de (financiële) transacties. Ook verwerken wij op basis van een wettelijke verplichting.

Geautomatiseerde besluitvorming

TIGRA maakt geen gebruik van systemen voor besluitvorming op basis van geautomatiseerde verwerkingen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

TIGRA bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Voor nieuwsbrieven en als u heeft aangegeven op de hoogte te willen worden gehouden, worden uw gegevens zolang bewaard tot u dit opzegt.

Delen van persoonsgegevens met derden

TIGRA deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst dan wel voor gerechtvaardigd belang en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. TIGRA blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt TIGRA uw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

TIGRA gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door TIGRA en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar privacy@tigra.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak maskeer in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) door deze zwart te maken. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek.

TIGRA wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

TIGRA neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op of via privacy@tigra.nl


Geplaatst op 25-05-2018

Nieuws | 18 november 2019

De Health Check: een verbinding tussen persoonlijke gezondheid in relatie tot het werk

In dit artikel maken we kennis met Merel van Dorp, vitaliteitsmanager bij FrieslandCampina. Merel houdt zich binnen FrieslandCampina bezig met het preventieve gedeelte. Ze zorgt ervoor dat alle werknemers inzetbaar zijn en blijven. FrieslandCampina biedt haar werknemers op alle locaties in Nederland een Health Check aan die wordt verzorgd door TIGRA.  FrieslandCampina is een van […]

Lees verder

Nieuws | 18 november 2019

“Investeren in preventie loont op lange termijn”

Moära Lieuw-Hie werkt als Adviseur Gezond Ondernemen bij Zilveren Kruis. Ze adviseert zakelijke klanten op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Dit kan variëren van klantvragen met strategische vraagstukken waarin ze helpt een richting te kiezen op thema’s binnen gezondheid tot tactisch operationele klantvragen waarin ze advies geeft in wat er praktisch nodig is om […]

Lees verder

Nieuws | 15 oktober 2019

Snelle werkhervatting door goede werkplekinterventies

“Hoe eerder terug op het werk, hoe beter”. Een quote van hoogleraar Allard van der Beek uit een artikel geschreven op XpertHRactueel.nl. Zij interviewden hem in 2018 over het onderwerp ziekteverzuim naar aanleiding van een onderzoek van onderzoeker en hoogleraar Han Anema. TIGRA-directeur Gerko Riedstra ging naar aanleiding van dit artikel in gesprek met Allard […]

Lees verder

Meer artikelen

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Inschrijven