Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Opleiding tot ergocoach

Het is ontzettend belangrijk dat leidinggevenden de regie pakken op duurzame inzetbaarheid. Door hier actief op in te zetten krijgen werknemers namelijk het goede voorbeeld en raken ze gemotiveerd, waardoor verzuim wordt voorkomen en de productiviteit binnen jouw organisatie omhoog gaat.

Leidinggevenden pakken de regie door zelf de opleiding tot ergocoach te volgen. Als ergocoach leer je hoe je werknemers kan coachen en begeleiden bij hun werkzaamheden. Tijdens onze opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Kennis van het lichaam. Hoe ontstaan klachten en hoe kun je het voorkomen?
  • De juiste houdingen bij het zitten, tillen, dragen, duwen, trekken.
  • De gevolgen van (werk)stress en het effect hiervan op het lichaam.
  • De ergonomische richtlijnen voor de werkplek.
  • Effectief adviseren en motiveren op de werkvloer.

Natuurlijk gaat alles in combinatie met theorie en praktijk.

Nazorg

Een ergocoach kan altijd terugvallen op de expertise van onze adviseur. Regelmatig komt een adviseur langs om samen met de ergocoach een ronde door jouw bedrijf te maken, de lastige vraagstukken op te lossen en waar nodig bijvoorbeeld aanvullende werkplekonderzoeken uit te voeren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Aanvragen