Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Gratis sneltest en antistofbepaling COVID-19 voor jouw werknemers!

Samen met Medprevent en Spoedtest.nl bieden wij de mogelijkheid om jouw werknemers met COVID-19 gerelateerde klachten of nadat ze een melding hebben ontvangen in de CoronaMelder, gratis te laten testen op het coronavirus door middel van een sneltest. Het Ministerie van VWS biedt Arbodiensten met een nieuwe subsidie hiertoe de mogelijkheid.

Deze unieke samenwerking met 40 locaties door Nederland zorgt ervoor dat er altijd een locatie dichtbij jouw bedrijf in de buurt is en dat je werknemers veilig en efficiënt getest kunnen worden. Ze kunnen binnen 24 uur getest worden en ontvangen binnen 30 minuten na de test de uitslag! Daarnaast bieden wij op diverse locaties kosteloos een antistofbepaling aan, zodat er meer inzicht ontstaat over opgebouwde immuniteit voor het virus onder werkend Nederland.

Twee varianten

We bieden twee soorten aan:

  1. Gratis sneltesten voor werknemers met klachten of nadat ze een melding hebben ontvangen in de CoronaMelder.
  2. Preventieve sneltesten voor werknemers (wanneer zij geen symptomen hebben) om een veilige werkomgeving te waarborgen. Tarieven hiervoor zijn op offertebasis.

Hoe werkt het?

  1. Vul je gegevens in op: medprevent.nl/spoedtest of bel met 085-7602559.
  2. Geef aan of je geïnteresseerd bent in preventief testen of testen bij klachten.
  3. Je ontvangt een unieke code die je binnen je organisatie kunt verspreiden.
  4. Werknemers die zich willen laten testen, kunnen een afspraak maken op zakelijk.spoedtest.nl.
  5. Je werknemer ontvangt binnen 30 minuten de testuitslag.

Kijk voor meer informatie op: https://www.medprevent.nl/spoedtest/.
Heb je vragen over onze sneltesten of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op via 085-7602559 of spoedtest@medprevent.nl.