Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Gezonder Nederland breidt uit met Buro voor Fysieke Arbeid

Naast TIGRA, SmokeFree, Vytl, Cure4Life, Mama Mascha en Taem.io, breidt Gezonder Nederland uit met de overname van Buro voor Fysieke Arbeid. Door de overname ontstaat er een uniek gecombineerd aanbod voor werkgevers en werknemers.

Gezonder Nederland bestaat uit de clusters Arbeid, Vitaliteit en Advies. Ieder cluster bestaat uit meerdere bedrijven die ieder hun eigen specialisme hebben op het gebied van gezondheid en de inzetbaarheid van werknemers. In het cluster Arbeid zat vooralsnog enkel TIGRA. Met de komst van Buro voor Fysieke Arbeid wordt dit dus uitgebreid.

Met dit ‘cluster Arbeid’ richt Gezonder Nederland zich op de duurzame inzetbaarheid van werknemers en helpt het organisaties bij het gezond, vitaal en met plezier aan het werk houden van haar personeel. TIGRA dit doet via brede dienstverlening op het gebied van verzuim, inzetbaarheid en preventie. BvFA richt zich als dé specialist in Duurzaam Fysiek Werk vooral op bedrijven die fysiek werk aanbieden.