Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

E-learnings van TIGRA; welke past bij jouw bedrijf?

Werken jij en je collega’s momenteel veel thuis en zijn er klachten door een onjuiste werkhouding? Of is het alweer een tijdje geleden dat je werknemers een voorlichting hebben gehad over het juist instellen van hun werkplek op kantoor? TIGRA heeft verschillende e-learnings voor beeldschermwerkers. Welke e-learning is het meest geschikt voor jouw werknemers?

E-learning Dynamisch thuiswerken

De e-learning Dynamisch thuiswerken is puur gericht op het thuiswerken. Hoe creëer je een optimale thuiswerkplek als je keukenstoel en tafel niet in hoogte verstelbaar zijn? Het is belangrijk om een goede werkhouding te hebben, ondanks dat het meubilair wat je gebruikt wellicht niet helemaal passend is. Met het doorlopen van deze e-learning krijg je adviezen op het gebied van meubilair, maar ontvang je ook tips om je thuiswerkdag in te vullen. De e-learning Dynamisch thuiswerken helpt jou je thuiswerkdag optimaal in te richten en te plannen. Wanneer houd je pauzemomenten? Wat is het belang van afspraken met huisgenoten en collega’s wanneer je thuiswerkt? Deze en meer vragen komen aanbod in de e-learning Dynamisch thuiswerken. 

“Ik weet nu hoe ik mijn thuiswerkplek optimaal kan inrichten. Om mijn klachten te verhelpen, heb ik hulpmiddelen aangeschaft en de tips toegepast”, aldus Dagmar Boersma van CZ.

E-learning Optimaal presteren op jouw werkplek

Tijdens het doorlopen van de e-learning Optimaal presteren op je werkplek leer je alles over de werkplek op kantoor. Werken jullie veel op flexplekken? Dan is het extra belangrijk dat je weet wat de juiste instellingen van je werkplek zijn. Aan de hand van filmpjes, afbeeldingen en stukjes tekst wordt stapsgewijs uitgelegd hoe jij je bureau, bureaustoel en werkplek op de juiste manier kunt instellen. Verder wordt er uitleg gegeven over vier andere factoren die van invloed zijn voor een ideale werkomgeving, namelijk: werkwijze, werkdruk, werktaken en werktijden.

Ook komen omgevingsfactoren aan bod. Temperatuur, een goed functionerende ICT-infrastructuur, akoestiek en licht zijn allemaal factoren die meespelen bij jouw ideale werkplek. Wellicht heb je daar op kantoor niet altijd invloed op. Toch kun je hier rekening mee houden. Als laatste wordt er nog gesproken over leefstijl en BRAVO factoren: bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning.

“De concrete tips uit de e-learning heb ik direct toegepast”, aldus een werknemer van Vanbreda Risk & Benefits B.V. NL

Voor beide e-learnings geldt:

  • Na aanmelding ontvang je binnen 12 uur een persoonlijke toegangscode.
  • De e-learning is volledig online te doorlopen.

Klik hier voor meer informatie.