Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Muisarm behandelen

Klachten aan de hand, pols, arm, schouder of nek kunnen ontstaan door een muisarm. Dit kan leiden tot schade aan je gewrichten en spieren, en slaapproblemen. Een goede instelling van de werkplek is een voorwaarde om een muisarm en de bijbehorende klachten te voorkomen of te verhelpen.

Ons Werkplekonderzoek is een geschikte manier om een muisarm te behandelen. Tijdens zo’n onderzoek kijkt onze adviseur naar de huidige situatie en hoe deze te verbeteren is. De adviseur kijkt naar de houding en de instellingen van de werkplek. Is de stoel bijvoorbeeld goed? Hoe is de afstand tot het toetsenbord? Kleine ergonomische aanpassingen maken soms een wereld van verschil als het gaat om een muisarm. 

We gebruiken in het onderzoek gevalideerde meetmethoden. In een duidelijk rapport brengen we de verbeterpunten voor de werknemer, maar ook voor de organisatie in beeld.

Voordelen van een Werkplekonderzoek

  • Je muisarm door een foutieve instelling van de (thuis)werkplek wordt voorkomen of verholpen. 
  • Je krijgt advies over zitten en/of bewegen door gevalideerde meetmethoden 
  • Er wordt gekeken naar het gedrag op de werkplek

Dus ervaar jij klachten vanwege een muisarm? Bespreek dan met je werkgever of er een Werkplekonderzoek voor jou kan worden aangevraagd. Het is namelijk niet alleen fijn voor jezelf wanneer je snel weer klachtenvrij aan het werk kunt, ook voor je werkgever is het voordelig dat verzuim wordt voorkomen. Een Werkplekonderzoek is aan te vragen vanaf €464.

Vraag een Werkplekonderzoek aan
Klik hier
Vraag een Werkplekonderzoek aan

Wil je je muisarm behandelen en weer klachtenvrij aan het werk? Bespreek dit met je werkgever en vraag direct een Werkplekonderzoek aan.

Aanvragen