Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Hulp bij stoppen met roken via STL

Stoppen met roken kan lastig zijn. Zelfs als je weet dat roken slecht is voor je gezondheid. Ben je chauffeur, dan begrijp je vast hoe sterk de trek in een sigaret kan zijn. Vooral tijdens lange ritten. Bij stress kun je soms ook ineens sterk verlangen naar een sigaret. Wat voor werk je ook doet. Maar diep van binnen weet je dat nog een sigaret opsteken maar tijdelijk oplucht. En je zo jouw verslaving in stand houdt.

SmokeFree: stoppen met roken op jouw manier

Het is wetenschappelijk bewezen dat individuele coaching een belangrijke succesfactor is om te stoppen met roken. De professionele stoppen-met-roken-coach van onze Gezonder Nederland-partner SmokeFree geeft persoonlijke begeleiding rondom het moment van stoppen en daarna. Door gebruik te maken van gedragsveranderingsmethoden, streven we naar een blijvende gedragsverandering. De coach gebruikt een persoonlijk stopplan waarin de deelnemer hiervan bewust gemaakt wordt vanuit zijn of haar eigen situatie.

Inhoud SmokeFree traject

De persoonlijke coach begeleidt je medewerker drie maanden. Na de telefonische intake zullen er nog zes belmomenten volgen.
Ook is er de mogelijkheid om in plaats van telefonische coaching vier keer, in de periode van 3 maanden, fysiek af te spreken voor een coachingssessie.
• Telefonische coaching wanneer het jou uitkomt
• Bewezen effectieve methode
• Vergoed vanuit de basisverzekering, zonder eigen risico
• Eventuele hulpmiddelen als pleisters zijn inbegrepen
• Een jaar lang toegang tot de online SmokeFree-community voor extra support en tips

Voor wie is de begeleiding van SmokeFree?

Begeleiding van een SmokeFree-coach is geschikt voor iedereen die wil stoppen met roken voor een rookvrij leven. Ook wanneer
eerdere stoppogingen zijn mislukt is de begeleiding van een SmokeFree-coach de ideale oplossing om van de laatste poging een succes te maken.

Aanmelden

Werknemers die hulp willen bij het stoppen met roken kunnen zichzelf direct aanmelden via STL.