Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Omgaan met hoge werkdruk

Een derde van alle werkenden in Nederland ervaart een hoge werkdruk. Een te hoge werkdruk kan stress veroorzaken en gezondheidsklachten tot gevolg hebben. Als je door deze klachten niet meer aan het werk kunt, is dat natuurlijk erg vervelend. Het is daarom belangrijk om te weten hoe je met een hoge werkdruk moet omgaan, zodat je verzuim kunt voorkomen. 

Op basis van jarenlange ervaring en wetenschappelijk onderzoek ontwikkelden we een gedegen methode om de gezondheid van werknemers zo snel mogelijk te verbeteren. Onze snelle interventies zijn zeer geschikt wanneer je wilt leren hoe je om kan gaan met werkdruk. 

Onze aanpak: 

We creëren een programma dat erop is gericht om jou te leren omgaan met de klachten die je ervaart door een te hoge werkdruk. We wij zetten een stip op de horizon en stapsgewijs werken we daarnaartoe. Hierbij richten we ons niet op de klachten zelf, maar op het verbeteren van je dagelijkse werkzaamheden. Uniek in onze aanpak is dat wij je op de werkplek laten zien hoe dit in de praktijk gebracht kan worden.

Intake

Elk programma begint met een intake, die binnen vijf werkdagen na aanmelding plaatsvindt. Na afloop ontvangen jij en je werkgever een eindverslag en adviseren we welk vervolgtraject het meest geschikt is.

Dus ervaar jij een te hoge werkdruk en wil je klachten voorkomen of hiermee leren omgaan? Bespreek dit dan zeker met je werkgever. Het is namelijk niet alleen fijn voor jezelf wanneer je zonder druk aan het werk kunt, ook voor je werkgever is het voordelig dat verzuim wordt voorkomen.

Je werkgever ontvangt een overzicht met daarin de kosten die gemoeid zijn met het productieverlies wanneer jij niet meer kunt werken vanwege een te hoge werkdruk. Dit overzicht geeft je werkgever de tools om te sturen op verzuim: het geeft een goed beeld van hoe de productie terugloopt en wat dat financieel betekent voor de organisatie.

Leer omgaan met een te hoge werkdruk en meld je aan voor een intake. Je kunt deze aanvragen vanaf €315,-.

Meld je aan voor een intake
Klik hier
Aanmelden voor intake

Wil je leren om gaan met een hoge werkdruk en jouw dagelijkse werkzaamheden verbeteren? Bespreek dit met je werkgever en meld je aan voor een intake.

Aanmelden