Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Fysieke klachten van een burn-out

Vermoeidheid, spierpijn, hoofdpijn en hartkloppingen zijn enkele symptomen van een fysieke burn-out. Als je door deze klachten niet meer aan het werk kunt, is dat natuurlijk erg vervelend. Het is daarom belangrijk om verzuim snel aan te pakken. 

Op basis van jarenlange ervaring en wetenschappelijk onderzoek ontwikkelden we een gedegen methode om zieke werknemers te helpen en verzuim terug te dringen. Hoe langer je ziek bent, hoe moeilijker het namelijk wordt om weer terug te keren naar het werkveld. Direct actie ondernemen is daarom van groot belang.

Wij gaan ziekteverzuim tegen met snelle interventies, die zeer geschikt zijn wanneer je tegen een burn-out aanzit of al bent uitgevallen door de fysieke klachten van een burn-out. 

Onze aanpak: 

Ons plan van aanpak bestaat uit de volgende stappen:

  1. Inventariseren van de klachten: wat is er met de werknemer aan de hand?
  2. Repareren/ herstellen: wat kunnen we doen om de klachten te verhelpen?
  3. Re-integreren: hoe helpen we de werknemer weer aan het werk?

We creëren een programma dat aansluit bij de fysieke klachten die je ervaart door een burn-out. Bij de start van het programma richten we ons direct op terugkeer naar de werkplek. We bekijken samen de mogelijkheden binnen het bedrijf. Daarbij geven we aan welke taken je wel en niet kan uitvoeren.

Intake

Elk programma begint met een intake, die binnen vijf werkdagen na aanmelding plaatsvindt. Na afloop ontvangen jij en je werkgever een eindverslag. Hierin staat een inschatting van de verwachte verzuimduur. Ook adviseren we welk vervolgtraject het meest geschikt is.

Dus ervaar jij fysieke klachten vanwege een burn-out? Bespreek dit dan zeker met je werkgever. Het is namelijk niet alleen fijn voor jezelf wanneer je snel weer aan het werk kunt na een fysieke burn-out, ook voor je werkgever is het voordelig dat verzuim van korte duur is.

Je werkgever ontvangt een overzicht met daarin de kosten van verzuim en de kosten die gemoeid zijn met het productieverlies. Dit overzicht geeft je werkgever de tools om te sturen op verzuim: het geeft een goed beeld van hoe de productie terugloopt en wat dat financieel betekent voor de organisatie.

Verhelp je fysieke klachten en meld je aan voor een intake. Je kunt deze aanvragen vanaf €315,-.

Meld je aan voor een intake
Klik hier
Aanmelden voor intake

Wil je de fysieke klachten van een burn-out aanpakken en weer aan het werk? Bespreek dit met je werkgever en meld je aan voor een intake.

Aanmelden