Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Certe Vitaliteitscheck

Je staat op het punt je aan te melden voor de Vitaliteitscheck. Een Vitaliteitscheck is een persoonlijke gezondheidscheck. Het onderzoek bestaat uit het invullen van online vragenlijsten, een fysiek onderzoek en een persoonlijk advies gesprek.

Het fysieke onderzoek vindt plaats op een TIGRA-vestiging en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Biometrie
  • Bloeddrukmeting en hartfrequentie in rust
  • Knijpkrachtmeting
  • Longfunctiemeting
  • Hart- en vaatrisicoprofiel
  • Cholesterolmeting (HDL/LDL/ratio?Try)
  • Glucosebepaling
  • Visustest: 40, 60 en 500 cm (oogmeting)
  • Heart Rate Variabilitu (HRV) meting: meting om veerkracht in beeld te brengen

Direct aansluitend krijg je een terugkoppeling van de TIGRA-adviseur over de vragenlijsten en de fysieke metingen. Dit heet het adviesgesprek. Als je eerder hebt meegedaan vergelijken we je resultaten met die van toen.

De duur van het fysieke onderzoek en het adviesgesprek duurt 60 minuten. Je ontvangt vanuit TIGRA een uitnodiging voor je afspraak.

Kies voor een APK

Met een Vitaliteitscheck krijg je meer inzicht in je inzetbaarheid en ontvang je gratis waardevolle tips en adviezen om deze te verbeteren. Je kunt het zien als een APK voor lijf en hoofd. Een deskundig advies, specifiek voor jou. De kosten van de Vitaliteitscheck worden betaald door Certe. Je mag jezelf aanmelden voor de Vitaliteitscheck, maar overleg met je leidinggevende over je deelname, dit in verband met de planning.

Privacy

De resultaten over jouw persoonlijke gezondheid worden enkel aan jou teruggekoppeld en vallen onder het medisch beroepsgeheim. Daarom voert TIGRA als onafhankelijke partij het onderzoek uit en draagt hiermee zorg voor de geheimhouding van de individuele resultaten. Certe krijgt één keer per jaar een anonieme rapportage van de bevindingen van TIGRA. Deze rapportage is op geen enkele manier naar individuele medewerkers te herleiden.

 

Ja, ik wil de Vitaliteitscheck!
Aanmelden