Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Advies duurzame inzetbaarheid

De duurzame inzetbaarheid van werknemers is een belangrijke voorwaarde voor een gezonde organisatie. Maar hoe kun je dit verbeteren? Wij kunnen je adviseren over alles op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Met de focus op preventie helpen wij je de regie te pakken op de duurzame inzetbaarheid van je werknemers en deze te verbeteren, waarbij minder verzuim en meer productiviteit directe organisatievoordelen zijn die zich financieel doorvertalen.

Onze aanpak

Het opstellen van een advies begint met het in kaart brengen van de huidige situatie binnen je organisatie, de knelpunten en risico’s. Hiervoor hebben we diverse methoden en analysetools, die ons onder andere inzicht geven in de impact van de huidige situatie op het werkvermogen van je werknemers en voorspellingen doen richting de toekomst.

Op basis van de verkregen inzichten zullen we adviseren en een plan van aanpak maken, waarbij we de werkgerelateerde risico’s en knelpunten aanpakken met eigen interventies en oplossingen. Voor de aanpak van leefstijl- en vitaliteitsgerelateerde factoren van individuele werknemers die ook impact hebben op hun werkvermogen en een risico (kunnen) vormen voor verzuim, slaan wij de handen ineen met onze partners van gezondheids- en vitaliteitsplatform Gezonder Nederland, die allemaal gespecialiseerd zijn in een ander vitaliteitsthema.

Advies duurzame inzetbaarheid

Wat is er nodig om de duurzame inzetbaarheid van werknemers binnen jouw organisatie te verbeteren? We adviseren je graag. Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerteaanvraag of voor meer informatie. 

Pak de regie. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Pak de regie
Pak de regie

Advies op het gebied van duurzame inzetbaarheid nodig? Wij adviseren je graag! 

Neem contact op