Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Aanmeldpagina TenneT

Inzetbaar blijven dat wil iedereen! Soms is het fijn als een bedrijfsfysiotherapeut (Adviseur Arbeid en Gezondheid) je tips en adviezen kan geven als je net niet lekker achter je bureau zit of last hebt van beginnende fysieke klachten. Ook als je vragen hebt, kun je bij de adviseur van TIGRA terecht.

Inzetbaarheidsspreekuur

Dit is een laagdrempelig spreekuur waarbij je (beginnende) fysieke klachten kunt bespreken of gewoon om advies kan vragen. Dit kan gaan over je werkplek, je werksituatie of fysieke klachten die je tijdens het werken ervaart.

Werkplekonderzoek

Tijdens het Werkplekonderzoek kijkt onze adviseur naar je huidige werkplek en hoe deze te verbeteren is. De adviseur kijkt naar de houding en de instellingen van de werkplek. Is de stoel bijvoorbeeld goed? Hoe is de afstand tot het toetsenbord? Heeft een werknemer een goede tiltechniek? Kleine ergonomische aanpassingen maken soms een wereld van verschil. Met het onderzoek brengen we in kaart hoe je gezonder kan werken op je werkplek. Je krijgt gericht advies en tips.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor het Inzetbaarheidsspreekuur of het Werkplekonderzoek? Vul dan onderstaand formulier in!

Aanmeldformulier