Werkplekcheck @home

Heb je na een dag thuiswerken ook last van je rug, of begint je schouder te zeuren? Grote kans dat dit komt door je werkhouding. Met een goede instelling van de thuiswerkplek kun je deze klachten verhelpen of voorkomen. 

Werkwijze 

Tijdens een werkplekcheck @home komt een TIGRA adviseur bij jou thuis om te kijken naar je huidige werksituatie en hoe deze te verbeteren is. De adviseur kijkt naar je houding en de instellingen van de thuiswerkplek. Is de stoel bijvoorbeeld goed? Hoe is de afstand tot het toetsenbord? Of heb je je laptop niet ver genoeg op tafel? 

 

 

Kleine ergonomische aanpassingen maken soms een wereld van verschil.

Kosten

Deze laagdrempelige werkplekcheck @home helpt jou klachtenvrij thuiswerken. De werkplekcheck @home duurt maximaal 60 minuten. De kosten hiervan zijn €235,-. Dit tarief is inclusief reistijd. De betaling kan worden gedaan vanuit je werkgever, maar is ook particulier in te zetten. Verloopt de betaling via je werkgever? Zorg er wel voor dat je akkoord hebt van je werkgever om een werkplekcheck @home aan te vragen. 

Aanmelden kan in het formulier aan de rechterkant van deze pagina.

Een regulier werkplekonderzoek kan ook thuis worden uitgevoerd. Het verschil met een werkplekcheck @home is dat bij een werkplekonderzoek een rapportage als terugkoppeling wordt gegeven. 

Review

“De Werkplekcheck @home van TIGRA gaf mij goed inzicht in waar mijn fysieke klachten vandaag kwamen. Ik kreeg handige tips en adviezen om de klachten te verhelpen en in de toekomst te voorkomen.” ~ Madelon Postmus van NS