Werken bij TIGRA!

Bij TIGRA leveren elke dag meer dan 100 collega’s een bijdrage aan een gezond & vitaal werkend Nederland. Samen met onze opdrachtgevers streven wij ernaar om alle werknemers verantwoord en met plezier hun werkzaamheden uit te laten voeren. Met elkaar voelen wij ons verantwoordelijk voor onze missie: alle werknemers in Nederland fluitend het pensioen te laten halen!

Profiel

Bij TIGRA ben je adviseur Arbeid & Gezondheid. Onze focus is WERK! Dit vertaalt zich in interventies die gericht zijn op werkhervatting en het voorkomen van verzuim.

Ben jij (bedrijfs)fysiotherapeut of leefstijlcoach? Na de 4-daagse startopleiding ben jij TIGRA adviseur Arbeid & Gezondheid en begint je carrière bij TIGRA! 

Binnen ons netwerk werken diverse collega’s met verschillende (opleidings)achtergronden. Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan onze missie? Laat het ons weten!

TIGRA arbeidsvoorwaarden

TIGRA is een franchise organisatie met een landelijk dekkend netwerk. Iedere franchisenemer is als zelfstandig ondernemer verantwoordelijk voor zijn of haar werkgebied. Elke TIGRA vestiging hanteert een marktconform arbeidsvoorwaarden pakket waarbinnen de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uniform zijn vastgelegd.

Binnen TIGRA zijn er volop groeimogelijkheden. Jaarlijks worden er diverse interne en externe opleidingen aangeboden waarmee werknemers hun talenten nog beter kunnen inzetten en door ontwikkelen.

Onze missie

Alle werknemers in Nederland fluitend het pensioen te laten halen! Wij helpen organisaties ervoor te zorgen dat werknemers gezond, vitaal en met plezier aan het werk blijven. 

Solliciteer direct bij een van de TIGRA vestigingen

Hoe?

TIGRA is de grootste onafhankelijke franchisedienstverlener voor de zakelijke markt in Nederland op het gebied van gezondheidsmanagement en inzetbaarheid. Onze focus ligt op duurzame inzetbaarheid van de gezonde werknemers, zodat mensen optimaal inzetbaar en productief zijn tijdens hun arbeidsloopbaan en vitaal met pensioen gaan. Daarnaast pakken we verzuim effectief aan en hebben we door een preventieve aanpak aandacht voor risicogroepen.

Voor wie doen we het?

Voor een gezonder en vitaler werkend Nederland. Onze klanten zijn onder andere werkgevers, zorgverzekeraars en arbodiensten, maar ook individuele werknemers en ZZP’pers.