Dynamisch thuiswerken

Webinar

Werk jij ook verplicht thuis door het coronavirus? Of werkt zelfs jouw hele team tijdelijk vanuit huis? Het is belangrijk om een goede werkhouding te hebben. Tijdens de webinar Dynamisch thuiswerken hoor jij, samen met je collega’s, hoe er thuis de meest optimale werkplek ingericht kan worden.

Een webinar is een online cursus die groepsgewijs wordt aangeboden. In 60 minuten leert een TIGRA professional jou de risicofactoren van het thuiswerken te herkennen.

 

 

 

Inhoud

Tijdens de webinar krijg je handige tools en slimme adviezen en leer je een goede thuiswerkplek te creëren. Ook de meest voorkomende valkuilen van thuiswerken komen aan bod en wordt er aandacht besteed aan factoren als werktijden, werktaken, werksfeer, werkwijze en hoe is jouw balans werk/privé?

Je krijgt dus uitleg, tips en adviezen over alles wat met dynamisch thuiswerken te maken heeft.  Online vragen stellen en advies ontvangen behoren tot de mogelijkheden. Iedereen kan vanuit huis inloggen. Aan een webinar kunnen 20 tot 25 personen deelnemen.

Wil je meer informatie hebben over de webinar van TIGRA of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Wij komen graag met je in contact! Vul daarvoor het formulier hiernaast in. 

Reviews:

“In het webinar werd duidelijk uitgelegd waar nek- en schouderklachten door ontstaan en werden praktische tips gegeven voor het inrichten van een goede werkplek. Het was erg leerzaam en precies wat ik ervan gehoopt had.”  ~ Annelotte Venhorst, De Jong & Laan accountants

“Ik weet door de webinar hoe ik mijn thuiswerkplek zo goed mogelijk kan instellen en hoe ik mijn ritme van laptopwerken kan onderbreken met korte pauzes. Ik heb zo het gevoel dat ik zelf meer grip heb op de situatie”  ~ Roos van Ee, docent Christelijke Hogeschool Ede

“De webinar thuiswerken van TIGRA kent leuke interacties, een goed tempo, is interessant, praktisch en zet aan tot zelfreflectie” ~ Myrte IJkelenstam, ProRail