TIGRA Sint Anthonis

Openingstijden

TIGRA Sint Anthonis

Bij TIGRA Sint Anthonis wordt geluisterd naar mensen. We hebben onze roots liggen in de fysiotherapie. Daar hebben we geleerd dat ieder mens anders is en dat geen enkel gezondheidsprobleem is als die van een ander. Zo geldt dat ook voor het bedrijfsleven. Ieder bedrijf heeft z’n specifieke kenmerken en op het gebied van arbeid en gezondheid is het iedere keer weer een mooie zoektocht naar waar je als TIGRA-vestiging een meerwaarde kunt vormen. Samen met de opdrachtgever gaan we kijken of er uitdagingen liggen op het gebied van verzuim, preventie en/of duurzame inzetbaarheid. We voelen ons op-en-top dienstverlener en zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

Mogen wij uw sparring-partner zijn?

 

Neem contact op

Nieuws

Blog – Investeren in de industrie

Drie belangrijke redenen waarom dit een goed idee is. Statistieken geven aan dat het vertrouwen in de industrie en economie toeneemt. Dit resulteerde in 2018 zelfs in de grootste toename van de industriële productie in Nederland in de afgelopen zeven jaar. Deze toename heeft tot logisch gevolg dat de ondernemers in de industriebranche weer makkelijker […]

Lees verder

Voorkomen is beter dan genezen

Een rake uitspraak waar volgens mij iedereen het mee eens is. Want waarom eerst wachten totdat iets fout gaat? Totdat onze werknemers ziek thuis komen te zitten met uiteenlopende klachten? Waarvan ze mogelijk zelfs nooit meer volledig herstellen. Dat wil niemand. We willen zoveel mogelijk voorkomen dat onze mensen ziek en arbeidsongeschikt worden. Een mooi […]

Lees verder

Meer nieuws

TIGRA werkt door

De pay-off ‘TIGRA werkt door’ is gekozen vanwege de verschillende betekenissen van ‘doorwerken’. De werknemer werkt door in de zin van ‘gaat verder met werken’. Dat betekent niet alleen minder verzuim nu, maar ook het reduceren van verzuim in de toekomst. Naast de fysieke aspecten in het werk is het daarbij bovendien belangrijk dat de werknemer plezier in zijn of haar werk heeft én houdt. Preventieve maatregelen – zowel op het werk als in de privésituatie – werken eveneens door in het werk, in de zin van ‘hebben invloed op’. Ook de TIGRA-aanpak werkt in diezelfde betekenis door.

Wat wij doen en adviseren, heeft een positief effect – op de inzetbaarheid, de productiviteit en het werkplezier van de werknemers, én op de bedrijfsresultaten nu en op langere termijn.

Meer artikelen

Het team

TIGRA Sint Anthonis

Zandseveldpad 2
5845 CR Sint Anthonis
Telefoon: 0485 - 745 063
E-mail: sintanthonis@TIGRA.nl
Contactpersoon: Ronald Korsten

Openingstijden

maandag: 8.00 - 21.00
dinsdag: 8.00 - 18.00
woensdag: 8.00 - 21.00
donderdag: 8.00 - 18.00
vrijdag: 8.00 - 18.00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Direct contact met een specialist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dat ene stapje meer!