TIGRA Sint Anthonis

Openingstijden

TIGRA Sint Anthonis

Bij TIGRA Sint Anthonis wordt geluisterd naar mensen. We hebben onze roots liggen in de fysiotherapie. Daar hebben we geleerd dat ieder mens anders is en dat geen enkel gezondheidsprobleem is als die van een ander. Zo geldt dat ook voor het bedrijfsleven. Ieder bedrijf heeft z’n specifieke kenmerken en op het gebied van arbeid en gezondheid is het iedere keer weer een mooie zoektocht naar waar je als TIGRA-vestiging een meerwaarde kunt vormen. Samen met de opdrachtgever gaan we kijken of er uitdagingen liggen op het gebied van verzuim, preventie en/of duurzame inzetbaarheid. We voelen ons op-en-top dienstverlener en zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

Mogen wij uw sparring-partner zijn?

 

Neem contact op

Nieuws

TIGRA voldoet ruimschoots aan AVG

In gesprek met Hans Krol, extern Adviseur Gegevensbescherming en sinds 2012 over de vloer bij TIGRA Beheer 25 mei 2018 ligt alweer ruim een maand achter ons. Vanaf die datum moet ook TIGRA ‘AVG-proof’ zijn. En het niet alleen zijn, het moet ook kunnen worden aangetoond. Hans Krol: “Dat deze Europese wetgeving er aan zat […]

Lees verder

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Op 25 mei 2018 trad de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. U heeft hierover in juni een nieuwsbrief van ons ontvangen. In het kader van de nieuwe AVG willen wij u er nogmaals op attenderen dat u volgens onze gegevens bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief van TIGRA. Mocht u in de toekomst niet meer […]

Lees verder

Meer nieuws

TIGRA werkt door

De pay-off ‘TIGRA werkt door’ is gekozen vanwege de verschillende betekenissen van ‘doorwerken’. De werknemer werkt door in de zin van ‘gaat verder met werken’. Dat betekent niet alleen minder verzuim nu, maar ook het reduceren van verzuim in de toekomst. Naast de fysieke aspecten in het werk is het daarbij bovendien belangrijk dat de werknemer plezier in zijn of haar werk heeft én houdt. Preventieve maatregelen – zowel op het werk als in de privésituatie – werken eveneens door in het werk, in de zin van ‘hebben invloed op’. Ook de TIGRA-aanpak werkt in diezelfde betekenis door.

Wat wij doen en adviseren, heeft een positief effect – op de inzetbaarheid, de productiviteit en het werkplezier van de werknemers, én op de bedrijfsresultaten nu en op langere termijn.

Meer artikelen

Het team

TIGRA Sint Anthonis

Zandseveldpad 2
5845 CR Sint Anthonis
Telefoon: 0485 - 745 063
E-mail: sintanthonis@TIGRA.nl
Contactpersoon: Ronald Korsten

Openingstijden

maandag: 8.00 - 21.00
dinsdag: 8.00 - 18.00
woensdag: 8.00 - 21.00
donderdag: 8.00 - 18.00
vrijdag: 8.00 - 18.00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Direct contact met een specialist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dat ene stapje meer!