Werkplekcheck

Gaat jullie afdeling binnenkort verhuizen, of krijgen jullie nieuw meubilair? Mooi vooruitzicht, maar hoe zorg je ervoor dat iedereen het ook juist gebruikt en de stoelen goed afstelt? Een werkplekcheck voor je groep werknemers is hiervoor de oplossing!

Door het laten uitvoeren van de werkplekcheck kom je te weten of men op een gezonde en verantwoorde fysieke wijze aan het werk is. Door de gerichte adviezen en tips van een bedrijfsfysiotherapeut worden klachten voorkomen en worden bestaande klachten aangepakt.

 

 

Advies voor werknemer en werkgever

De werkplekcheck bestaat uit een kort onderzoek op de werkplek. Een bedrijfsfysiotherapeut checkt onder meer de werkzaamheden, de fysieke belasting en de belastbaarheid. Het onderzoek zal slechts 10 tot 15 minuten in beslag nemen.

De werknemers ontvangen direct na de check een werkplekpaspoort waarin de juiste afstelling staat, zodat ze ook de volgende keer hun eigen (flex)plek goed kunnen afstellen. Alle gegevens worden verzameld en in kaart gebracht door middel van een rapportage. Deze rapportage helpt jouw bedrijf om richting te geven aan het gezondheidsbeleid.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uniek bij TIGRA:

  • Iedere werknemer wordt op de eigen werkplek bezocht door de bedrijfsfysiotherapeut;
  • Het deelname percentage bedraagt gemiddeld 90%;
  • De invoer van de gegevens door de bedrijfsfysiotherapeut in een unieke iPad applicatie, geeft de opdrachtgever direct zicht op de in kaart gebrachte statistieken;
  • De werkplekcheck draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van de individuele werknemer en de organisatie.

De prijzen van een werkplek­check zijn vanaf € 35,- afhankelijk van de groepsgrootte. Losse werkplekchecks aanvragen is niet mogelijk. Een werkplekcheck kan alleen op offertebasis worden aangevraagd voor groepen en/of afdelingen. Op individueel niveau zou je uitkomen op een werkplekonderzoek.

Voor iedere werkplek

Iedere werkplek kunnen we controleren. Het maakt niet uit of iemand beeldschermwerk doet, werkt in een laboratorium of monteur is in een werkplaats!
Heeft een werknemer al echt klachten en is hij of zij hierdoor regelmatig afwezig, dan is een werkplekonderzoek de juiste interventie, dit is een uitgebreid onderzoek waarbij er wordt gekeken naar de oorzaak.

Vraag een offerte aan

“Nu je me deze uitleg geeft over de stoel, blijkt dat ik de stoel totaal niet ken” en “Perfect zitten zorgt er niet voor dat je klachtenvrij kunt werken. Verantwoord ontspannen zitten wel”  ~ Werknemers Flynth adviseurs en accountants.