Optimaal presteren op jouw werkplek

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

E-learning van TIGRA

Onlangs zijn bij jouw afdeling alle werkplekken juist ingesteld, helaas was niet iedereen aanwezig. Of is het alweer een tijdje geleden dat je werknemers een voorlichting hebben gehad over het juist instellen van hun werkplek en merk je dat niet iedereen hun flexplek nog juist instelt? Met het inzetten van de e-learning “Optimaal presteren op je werkplek” zorg je ervoor dat alle werknemers hun werkplek op de juiste manier instellen. De e-learning is een individueel programma waarin diverse onderdelen zoals het juist instellen van je werkplek en eventuele hulpmiddelen aan bod komen.

Wat is de inhoud van de e-learning?

De e-learning is online. Inloggen kan voor iedereen met een persoonlijke inlogcode. De inleiding bestaat uit een aantal algemene kennisvragen, die je uitdagen om na te denken over de vraag: ‘Wat weet jij van beeldschermwerken?’ 

Daarna wordt er aandacht besteed aan het juist instellen van je werkplek. Aan de hand van filmpjes, afbeeldingen en stukjes tekst wordt stapsgewijs uitgelegd hoe jij je bureau, bureaustoel en werkplek op de juiste manier kunt instellen.

Maar je werkplek is meer dan een ergonomisch gezien optimaal ingestelde werkplek. Acht uur lang stilzitten is nog altijd geen optie. Daarom wordt er ook gekeken naar vier andere factoren die van invloed zijn voor een ideale werkomgeving, namelijk: werkwijze, werkdruk, werktaken en werktijden. Deze factoren worden per paragraaf doorlopen, waar handige en bruikbare tips in naar voren komen.

Verder komen ook omgevingsfactoren aan bod. Temperatuur, een goed functionerende ICT-infrastructuur, akoestiek en licht zijn allemaal factoren die meespelen bij jouw ideale werkplek. Waarschijnlijk kan je ze niet zelf bepalen, maar toch heb je er invloed op. 

En als laatste wordt er nog gesproken over leefstijl en BRAVO factoren: bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning. Als je de hele e-learning hebt doorlopen, weet je hoe je jouw werkplek optimaal kunt instellen en hoe je vitaal en dynamisch kunt werken!

Wat zijn de kosten?

De kosten van de e-learning variëren van € 33,- t/m € 65,-. Op basis van een staffel betaal je minder bij een hogere afname. De prijs is ook lager als het een aanvulling of versterking is van een van onze andere interventies. Ook betaal je een andere prijs als de e-learning een vervolg is op een van onze interventies. De e-learning kan als los onderdeel worden ingezet, maar is ook een goede aanvulling op een Voorlichting en Training of als ondersteunend instrument voor een ergocoach.

Is de e-learning iets voor jou of voor jouw werknemers?

Vraag vrijblijvend een offerte aan