E-learnings van TIGRA

E-learnings van TIGRA

Onlangs zijn bij jouw afdeling alle werkplekken juist ingesteld, helaas was niet iedereen aanwezig. Of is het alweer een tijdje geleden dat je werknemers een voorlichting hebben gehad over het juist instellen van hun (thuis)werkplek en merk je een toename in klachten door een onjuiste werkhouding nu er zoveel wordt thuisgewerkt. 

Om verzuim te voorkomen heeft TIGRA twee verschillende e-learnings ontwikkeld, waarvan 1 specifiek voor thuiswerken. De e-learnings zijn uiteraard online en in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt, te volgen.

1. E-learning ‘Dynamisch thuiswerken’ 

Tijdens de e-Learning Dynamisch thuiswerken leer je de optimale thuiswerkplek in te stellen, met als doel om op dezelfde manier te kunnen werken als op kantoor. Adviezen op het gebied van meubilair, verbindingen en werkwijze komen allemaal aan bod. 

Daarnaast helpt de e-learning Dynamisch thuiswerken jou je thuiswerkdag optimaal in te richten en te plannen. Wanneer houd je pauzemomenten? Wat is het belang van afspraken met huisgenoten en collega’s wanneer je thuiswerkt? Welke andere factoren zijn van invloed op jouw productiviteit? Deze en meer vragen komen aan bod in de e-learning Dynamisch thuiswerken.

De e-learning Dynamisch thuiswerken kost €20,00.

2. E-learning ‘Optimaal presteren op jouw werkplek’ – beeldschermwerk

Met het inzetten van de e-learning ‘Optimaal presteren op je werkplek’ zorg je ervoor dat alle werknemers hun werkplek op kantoor op de juiste manier instellen en dus niet de thuiswerkplek. Aan de hand van filmpjes, afbeeldingen en stukjes tekst wordt stapsgewijs uitgelegd hoe jij je bureau, bureaustoel en werkplek op de juiste manier kunt instellen. Daarnaast leer je over pauzemomenten, maar wordt er bijvoorbeeld ook gekeken naar vier andere factoren die van invloed zijn voor een ideale werkomgeving, namelijk: werkwijze, werkdruk, werktaken en werktijden. 

Verder komen ook omgevingsfactoren aan bod. Temperatuur, een goed functionerende ICT-infrastructuur, akoestiek en licht zijn allemaal factoren die meespelen bij jouw ideale werkplek. En als laatste wordt er nog gesproken over leefstijl en BRAVO factoren: bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning. Als je de hele e-learning hebt doorlopen, weet je hoe je jouw werkplek optimaal kunt instellen en hoe je vitaal en dynamisch kunt werken!

De kosten van deze e-learning variëren van € 33,- t/m € 65,-. 

Voor alle e-learnings geldt:

  • Na aanmelding binnen 12 uur een persoonlijke inlogcode voor toegang tot de e-learning;
  • Volledig online (werkt op alle internet browsers, behalve Internet Explorer);
  • Advies m.b.t. werkhouding, meubilair en werkwijze;

Vraag hier de e-learning Dynamisch thuiswerken aan

Vraag hier een offerte aan voor de e-learning Optimaal presteren op jouw werkplek