E-learnings van TIGRA

E-learnings van TIGRA

Onlangs zijn bij jouw afdeling alle werkplekken juist ingesteld, helaas was niet iedereen aanwezig. Of is het alweer een tijdje geleden dat je werknemers een voorlichting hebben gehad over het juist instellen van hun werkplek en merk je dat niet iedereen hun flexplek nog juist instelt? Of werken jouw werknemers momenteel veel thuis, maar krijgen ze klachten door een onjuiste werkhouding? TIGRA heeft drie verschillende e-learnings voor beeldschermwerken, waarvan 2 specifiek voor thuiswerken.

1. E-learning ‘Slimmer thuiswerken’ – de basis

Tijdens de laagdrempelige e-learning ‘Slimmer thuiswerken’ leer je de optimale thuiswerkplek in te stellen, met als doel om op dezelfde manier te kunnen werken als op kantoor. Adviezen op het gebied van meubilair, verbindingen en werkwijze komen allemaal aan bod.

Het aanschaffen van de e-Learning Slimmer thuiswerken kost €9,95 per e-learning.

2. E-learning ‘Dynamisch thuiswerken’ – een stap verder

De e-Learning Dynamisch thuiswerken gaat een stap verder de diepte in, want jouw thuiswerkplek is meer dan een ergonomisch gezien optimaal ingestelde werkplek.

De e-learning Dynamisch thuiswerken helpt jou je thuiswerkdag optimaal in te richten en te plannen. Wanneer houd je pauzemomenten? Wat is het belang van afspraken met huisgenoten en collega’s wanneer je thuiswerkt? Welke andere factoren zijn van invloed op jouw productiviteit? Deze en meer vragen komen aanbod in de e-learning Dynamisch thuiswerken.

De e-learning Dynamisch thuiswerken kost €19,95.

3. E-learning ‘Optimaal presteren op jouw werkplek’ – uitgebreid 

Met het inzetten van de e-learning ‘Optimaal presteren op je werkplek’ zorg je ervoor dat alle werknemers hun werkplek op kantoor op de juiste manier instellen en dus niet de thuiswerkplek. Aan de hand van filmpjes, afbeeldingen en stukjes tekst wordt stapsgewijs uitgelegd hoe jij je bureau, bureaustoel en werkplek op de juiste manier kunt instellen. Daarnaast leer je over pauzemomenten, maar wordt er bijvoorbeeld ook gekeken naar vier andere factoren die van invloed zijn voor een ideale werkomgeving, namelijk: werkwijze, werkdruk, werktaken en werktijden. 

Verder komen ook omgevingsfactoren aan bod. Temperatuur, een goed functionerende ICT-infrastructuur, akoestiek en licht zijn allemaal factoren die meespelen bij jouw ideale werkplek. En als laatste wordt er nog gesproken over leefstijl en BRAVO factoren: bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning. 

Als je de hele e-learning hebt doorlopen, weet je hoe je jouw werkplek optimaal kunt instellen en hoe je vitaal en dynamisch kunt werken!

De kosten van deze e-learning variëren van € 33,- t/m € 65,-. Op basis van een staffel betaal je minder bij een hogere afname. De prijs is ook lager als het een aanvulling of versterking is van een van onze andere interventies. Ook betaal je een andere prijs als de e-learning een vervolg is op een van onze interventies. De e-learning kan als los onderdeel worden ingezet, maar is ook een goede aanvulling op een Voorlichting en Training of als ondersteunend instrument voor een ergocoach.

Voor alle e-learnings geldt:

  • Na aanmelding binnen 12 uur een persoonlijke inlogcode voor toegang tot de e-learning;
  • Volledig online (werkt op alle internet browsers, behalve Internet Explorer);
  • Advies m.b.t. werkhouding, meubilair en werkwijze;
  • Bij grotere aantallen is er maatwerk mogelijk. Neem bij interesse in grotere volumes contact op via info@tigra.nl of 058-2881443.

Vraag hier een van de thuiswerk e-learnings aan

Vraag hier een offerte of meer informatie op voor de e-learning Optimaal presteren op jouw werkplek