Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Optimaal presteren op je werkplek met onze e-learnings

Dat een goede, gezonde werkplek van groot belang is, dat weten we allemaal. We brengen er tenslotte nogal wat uurtjes door. Ook weten we dat een goede houding en het juist uitvoeren van bewegingen op de werkvloer essentieel zijn om optimaal te kunnen presteren. Toch is het vaak een ingewikkelde puzzel om tijd te vinden om je werknemers te (laten) leren hoe ze hun werkplek goed moeten instellen en waar ze op moeten letten qua houding en beweging. 

Wij hebben de oplossing: Gebruik de rustigere zomerperiode efficiënt en bied een e-learning over dit thema aan! De e-learning is ideaal om je werknemers zelf de regie op hun inzetbaarheid te laten pakken. Ze zijn online te doorlopen op het moment dat het jouw werknemers zelf uitkomt. Extra leuk: tot en met augustus bieden we korting bij een afname van 50 of meer e-learnings!

Beeldschermwerk en fysiek werk

Wij bieden twee verschillende e-learnings aan. Een voor beeldschermwerkplekken waar onderbelasting een risico is (deze is ook zeer geschikt voor thuiswerkplekken) en een voor fysiek werk waar door de vele repeterende bewegingen overbelasting op de loer ligt. Omdat je op beide soorten werkplekken te maken hebt met fysieke belasting en is het belangrijk om te weten hoe je de risico’s op fysieke klachten minimaliseert.

Wat leren jouw werknemers met onze e-learnings?

Met het aanbieden van onze e-learning voor beeldschermwerkplekken:

 • Zorg je ervoor dat alle werknemers hun werkplek op de juiste manier instellen en een goede (zit) houding aannemen. Dit leren ze aan de hand van filmpjes, afbeeldingen en een stukje theorie.
 • Leren je werknemers hoe zij dynamisch kunnen werken om onderbelasting te voorkomen, maar wordt er bijvoorbeeld ook gekeken naar andere factoren die van invloed zijn voor een ideale werkomgeving, namelijk: pauze, werkwijze, werkdruk, werktaken en werktijden.
 • Komen diverse omgevingsfactoren aan bod. Denk hierbij aan: temperatuur, akoestiek en licht.
 • Leren ze over leefstijl en de BRAVO-factoren.

Met het aanbieden van onze e-learning voor fysieke werkplekken:

 • Zorg je ervoor dat je werknemers zich bewust zijn van veelvoorkomende risico’s op overbelasting binnen hun werkzaamheden.
 • Leren je werknemers via filmpjes, opdrachten en theorie wat goede arbeidsmotoriek is en hoe zij deze kunnen toepassen.
 • Komen verschillende vormen van bewegen aan bod die de fysieke belasting van je werknemers verminderen.
 • Leren je werknemers over het belang van het ontwikkelen van automatisme in hun arbeidsmotoriek.
 • Deze e-learning is ontwikkeld door Buro voor Fysieke Arbeid.

Zomeractie e-learning

Beide e-learnings kosten slechts €37,50 per werknemer, maar vanaf een totale afname van 50 e-learnings kunnen wij je korting aanbieden.

 • Vanaf 50 e-learnings 15% korting (dus €1593,75 i.p.v. €1875)
 • Vanaf 100 e-learnings 25% korting (dus €2812,50 i.p.v. €3750)
 • Vanaf 250 e-learnings maken we graag in overleg afspraken over de prijs.

Bovenstaande prijzen gelden tot en met augustus 2024.

E-learning aanvragen?
Klik hier

Heb je vragen voordat je de e-learning voor je werknemers wilt aanvragen? Bekijk dan eens de veelgestelde vragen, of neem gerust contact met ons op.