Online werkplekcheck

Online werkplekcheck

Heb jij last van lichamelijke klachten door hoe je zit tijdens het thuiswerken? Is het meubilair wat je thuis hebt ook niet optimaal? Met een goede instelling van de thuiswerkplek kun je deze klachten verhelpen of voorkomen. 

Werkwijze 

Tijdens een online werkplekcheck videobelt een TIGRA adviseur jou. Je krijgt uitleg over het juist instellen van je thuiswerkplek, maar de adviseur geeft ook praktische tips.

Daarnaast kijkt de adviseur naar je houding en de instellingen van de thuiswerkplek. Is de stoel bijvoorbeeld goed? Hoe is de afstand tot het toetsenbord? Of heb je je laptop niet ver genoeg op tafel? Kleine ergonomische aanpassingen maken soms een wereld van verschil. Met de online werkplekcheck kun je klachtenvrij thuiswerken.

Kosten

Deze online videocallsessie duurt 45 minuten en kost 70 euro. De betaling kan worden gedaan vanuit je werkgever, maar is ook particulier in te zetten. Verloopt de betaling via je werkgever? Zorg er wel voor dat je akkoord hebt van je werkgever om een online werkplekcheck aan te vragen. 

Aanmelden kan in het formulier aan de rechterkant van deze pagina.

Review:

“Ik heb veel aan de online werkplekcheck gehad en ben helemaal enthousiast. Ik let nu beter op hoe ik zit. Daarnaast was het fijn om even met iemand over het thuiswerken te kunnen praten. Je krijgt tips en adviezen en veelvoorkomende issues worden bevestigd.” ~ Peter Witting, Inventory- & Demand coördinator, bij Gasunie. (Lees hier het hele reviewartikel van Peter)  

“De online werkplekcheck van TIGRA is een echte aanrader! Na een e-module kijkt er een TIGRA adviseur mee naar je werkplek. Je krijgt tips en adviezen en eventueel oefeningen om je fysieke klachten te verhelpen” ~ Inge van den Heuvel-van Doorn, CZ.