Online werkplekcheck

Online werkplekcheck

Hebben jouw werknemers last van lichamelijke klachten door hoe ze zitten tijdens het thuiswerken? Het meubilair wat ze thuis gebruiken, is wellicht niet optimaal. Het is belangrijk dat je werknemers ergonomisch gezien optimaal zitten om klachten te voorkomen. Door ze een online werkplekcheck van TIGRA aan te bieden, weet je zeker dat ze thuis net zo optimaal werken als op kantoor.

Werkwijze 

Tijdens een online werkplekcheck videobelt een TIGRA adviseur de werknemer. Hij/zij krijgt uitleg over het juist instellen van de thuiswerkplek, maar de adviseur geeft ook praktische tips.

Daarnaast kijkt de adviseur naar de houding en de instellingen van de thuiswerkplek. Is de stoel bijvoorbeeld goed? Hoe is de afstand tot het toetsenbord? En ligt de laptop wel ver genoeg op tafel? Kleine ergonomische aanpassingen maken soms een wereld van verschil. Met de online werkplekcheck kunnen jouw werknemers klachtenvrij thuiswerken.

Kosten

Deze online videocallsessie duurt 45 minuten en kost 70 euro. Je kunt bijvoorbeeld als werkgever je werknemers allemaal een online werkplekcheck aanbieden. Zodat je zeker weet dat ze allemaal klachtenvrij thuiswerken. De opmaak van een unieke aanmeldpagina speciaal voor het bedrijf behoort tot de mogelijkheden. 

Uiteraard kun je ook als particulier een online werkplekcheck aanvragen. Wellicht beschik je over een inzetbaarheidsbudget vanuit je werk.

Aanmelden kan in beide gevallen door het formulier op deze pagina.

Review:

“Ik heb veel aan de online werkplekcheck gehad en ben helemaal enthousiast. Ik let nu beter op hoe ik zit. Daarnaast was het fijn om even met iemand over het thuiswerken te kunnen praten. Je krijgt tips en adviezen en veelvoorkomende issues worden bevestigd.” ~ Peter Witting, Inventory- & Demand coördinator, bij Gasunie. (Lees hier het hele reviewartikel van Peter)  

“De online werkplekcheck van TIGRA is een echte aanrader! Na een e-module kijkt er een TIGRA adviseur mee naar je werkplek. Je krijgt tips en adviezen en eventueel oefeningen om je fysieke klachten te verhelpen” ~ Inge van den Heuvel-van Doorn, CZ.