Omdenken – structuur houden – stress. Zomaar wat sleutelwoorden die we allemaal herkennen in deze tijd.

Juist nu wordt een beroep gedaan op onze energie en veerkracht.

Omdenken – structuur houden – stress. Zomaar wat sleutelwoorden die we allemaal herkennen in deze tijd. Stress is goed! Ja, je leest het goed. Neem de tijd om deze inspirerende tekst te lezen vanuit de mindset training die wij bij TIGRA inzetten als interventie.

  • In tijden van stress heeft een ieder zo zijn manier om te ontspannen –

Thuiswerken vergt omdenken – structuur
Een vaste werkplek thuis helpt om te schakelen, al is het van soort stoel. Voor het instellen van de werkplek thuis wil ik je attenderen op deze training: (gratis) e-learning Slimmer thuiswerken!

Plan in je nieuwe dagritme ruimte voor buitenlucht ( Je hersenen hebben het nodig!), beweging (doe klusjes tussendoor rondom je huis in je pauzes) en ontspanning (Zet het nieuws uit en muziek aan of volg een 1 minuut ademhalingsoefening).

Wat kan wel? Focus op datgene waar je wel invloed op hebt. Besef dat we veerkrachtig zijn!

Tijdens een Preventief Medisch Onderzoek doen we met name onderzoek naar het item Werkvermogen: de mate van mentale en fysieke fitheid in relatie tot werk. Maar vrijwel ieders Werkvermogen staat enorm onder druk! Met dit artikel geven we je houvast.

Mentale Veerkracht – Juist nu wordt er een beroep gedaan op onze energie en veerkracht. Als vervolg op de mentale component van Werkvermogen wil ik je laten weten dat we jullie medewerkers hierin kunnen ondersteunen. We kunnen ons voorstellen dat er veel medewerkers stress en onrust ervaren. Wij hebben de expertise in huis om praktisch toepasbaar, inspirerend en ondersteunend in een online omgeving de medewerkers persoonlijk te begeleiden.

Fysieke fitheid – Spelen er vraagstukken die raakvlak hebben met werkrelevante blessures en fysieke belastbaarheid? Wellicht is een e-consult met onze bedrijfsfysiotherapeut voldoende om de medewerker de juiste tips te geven om inzetbaar te blijven.

Wij van TIGRA Heerenveen helpen graag om jou en jullie medewerkers fit en vitaal te houden om optimaal zorg te kunnen blijven bieden voor hen die dat op dit moment zo nodig hebben.

Voel je vrij om te bellen (0513 – 627 165) of te mailen (heerenveen@tigra.nl) daar waar je hulp nodig bent.

Nieuws | 29 mei 2020

TIGRA de thuiswerkcoach

In het nieuws wordt steeds vaker aandacht besteed aan de klachten die het thuiswerken met zich meebrengt. Naast nek-, rug- en schouderklachten, hoor je nu ook al over de comeback van de muisarm. Om dit te voorkomen introduceert TIGRA ‘de thuiswerkcoach’. Diensten die jou en je werknemers in staat stellen om klachtenvrij (thuis) te werken. […]

Lees verder

Nieuws | 7 mei 2020

TIGRA hervat fysieke dienstverlening

Vanaf 1 mei kunnen wij onze dienstverlening weer veilig opschalen. We volgen hiermee de richtlijn die door het KNGF, het ministerie en het RIVM is opgesteld. Dit houdt in dat wij vanaf heden onze fysieke dienstverlening op de TIGRA vestigingen kunnen gaan hervatten. Uiteraard onder strikte en verantwoorde maatregelen.  Het is ons doel om werknemers […]

Lees verder

Nieuws | 1 mei 2020

Maatregelen TIGRA omtrent Coronavirus

Laatste update 1 mei 2020. Vanaf heden kunnen cliënten van TIGRA weer naar de vestiging komen voor fysieke intake afspraken en trainingen. Uiteraard onder strikte en verantwoorde maatregelen. Er wordt voor de eerste afspraak altijd eerst telefonisch contact gelegd met de cliënt om hem/haar op de hoogte te stellen van de aanvullende regels die gelden bij […]

Lees verder

Meer informatie

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Inschrijven