Maatregelen TIGRA omtrent Coronavirus

Laatste update 24 maart 2020.

Naar aanleiding van de aanvullende maatregelen, die het kabinet op maandag 23 maart heeft afgekondigd, heeft TIGRA besloten om de fysieke dienstverlening tot in ieder geval 6 april te stoppen. Concreet houdt dit in: geen afspraken in de vestiging voor Gedragsmatig fysieke trainingstrajecten en geen Werkplekonderzoek bij een bedrijf op locatie.

Dit advies heeft betrekking op alle dienstverlening die fysiek contact verlangt. Het is wel mogelijk om dienstverlening via beeldbellen door te laten gaan. Denk hierbij aan de Intake, Consult inzetbaarheid en fysieke coaching. We streven ernaar de dienstverlening zoveel mogelijk online door te laten gaan en willen wekelijks contact houden met onze cliënten. TIGRA blijft altijd bereikbaar en bij vragen staan we voor je klaar. 

19 maart 2020

TIGRA WERKT DOOR! Continuering van onze dienstverlening is van groot belang. Juist in deze tijd is het voor werknemers in cruciale beroepen of vitale processen belangrijker dan ooit om inzetbaar blijven. TIGRA staat klaar voor werkend Nederland. Uiteraard hebben wij ook nagedacht over maatregelen in deze situatie. Vooralsnog zijn er geen beperkingen opgelegd t.a.v. face-to-face contact. De dienstverlening mag, mits de juiste hygiëne maatregelen worden aangehouden, gewoon door gaan. Met uitzondering van het Preventief Medisch Onderzoek en de Health Checks gaan alle dienstverlening door. Om de kans op besmetting te verkleinen, is het mogelijk om telefonisch, via e-health of videobellen (teams, Skype, Hangout) de afspraken, bijvoorbeeld Intakes te laten plaatsvinden. Bij vervolgtrajecten zoals een Gedragsmatige fysieke training of Werkplekonderzoek informeren wij de cliënt over de maatregelen die TIGRA neemt om ervoor te zorgen dat alle dienstverlening ‘veilig’  kan plaatsvinden. Wij doen dit telefonisch voorafgaand aan de afspraak.

16 maart 2020

Gisteren zijn er nogmaals aanvullende maatregelen aangekondigd om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Naar aanleiding hiervan hebben we als TIGRA ook weer diverse maatregelen genomen. Gelukkig kunnen we bepaalde interventies nog wel gewoon blijven uitvoeren. Er zijn namelijk geen beperkingen opgelegd t.a.v. face-to-face contact. De dienstverlening mag, mits de juiste hygiëne maatregelen worden aangehouden, gewoon door gaan. We hebben onze TIGRA adviseurs gevraagd om cliënten te informeren over de maatregelen die TIGRA heeft genomen om ervoor te zorgen dat alle dienstverlening ‘veilig’  kan plaatsvinden.

We kijken deze periode ook naar de kansen die het ons biedt. En proberen ontwikkelingen die we vooruit hadden geschoven, nu alsnog op te pakken. Samen moeten we ervoor zorgen dat we sterk staan als TIGRA, als ondernemer en als persoon. Er voor elkaar zijn, elkaar positief prikkelen en samen na de eerste schrik en schrok de ondernemerszin weer oppakken. Dit zodat we over een paar weken positief terug kunnen kijken op deze bijzonder situatie. 

3 maart 2020

Als TIGRA zijn we ons bewust van de ernst en impact van het Coronavirus. Hiervoor hebben we een protocol opgesteld voor onze TIGRA vestigingen, met welke voorzorgmaatregelen wij als TIGRA de aankomende tijd nemen. Punten als hygiëne, veilige werkplek en klantcontact hebben we hierin meegenomen. Voor onze uitvoer omtrent een Preventief Medisch Onderzoek en Health Check hebben we onze TIGRA adviseurs strikte regels gegeven en schrappen we een aantal testonderdelen uit voorzorg. Mochten er vragen zijn m.b.t. dit onderwerp dan kun je hiervoor bij Syds Homan (s.homan@tigra.nl) terecht.

Nieuws | 24 maart 2020

Maatregelen TIGRA omtrent Coronavirus

Laatste update 24 maart 2020. Naar aanleiding van de aanvullende maatregelen, die het kabinet op maandag 23 maart heeft afgekondigd, heeft TIGRA besloten om de fysieke dienstverlening tot in ieder geval 6 april te stoppen. Concreet houdt dit in: geen afspraken in de vestiging voor Gedragsmatig fysieke trainingstrajecten en geen Werkplekonderzoek bij een bedrijf op […]

Lees verder

Nieuws | 17 maart 2020

TIGRA stelt e-learning ‘Slimmer thuiswerken’ met live videocontact (gratis) beschikbaar

Wij hebben een e-learning ‘Slimmer thuiswerken’ ontwikkeld voor werknemers die door de coronacrisis thuis werken. Met de e-learning leert de werknemer de optimale thuiswerkplek in te richten, met als doel om op dezelfde manier te blijven werken als op kantoor. Adviezen op het gebied van gebruik en instellingen van meubilair, werkwijze en hulpmiddelen komen allemaal […]

Lees verder

Nieuws | 12 maart 2020

TIGRA bijeenkomst 11 maart

Woensdag 11 maart was de eerste TIGRA bijeenkomst van 2020. Een dag waarop de werknemers van de TIGRA vestigingen bij elkaar kwamen voor een masterclass ergonomie van Kees Peereboom, verschillende workshops, ontspanning en gezelligheid. Goed om als netwerk tijd met elkaar door te brengen. Het was een geslaagde dag waarbij 52 TIGRA werknemers van 23 […]

Lees verder

Meer artikelen

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Inschrijven