fbpx

Maak kennis met onze nieuwe collega’s Aly Snijder en Syds Homan

Vanaf januari zijn Aly en Syds werkzaam bij TIGRA. Aly als Operationeel Manager en Syds als Product Manager. Tijd om onze nieuwe collega’s aan jullie voor te stellen!

Aly Snijder is onze nieuwe Operationeel Manager

Aly (52) woont samen met Jetze in het Groningse Niekerk. In haar vrije tijd fietst ze graag op haar mountainbike door de bossen van Groningen.

Tot eind vorig jaar werkte Aly bij uitzendbureau Adecco. Hier heeft zij ruim 28 jaar gewerkt, in allerlei verschillende functies. Van consultant en projectmedewerker tot salesmanager en key accountmanager. Aly heeft het altijd erg naar haar zin gehad bij Adecco, maar vond het na al die jaren toch tijd worden voor iets anders.

Via haar zusje kwam Aly in contact met TIGRA: “Mijn kennismakingsgesprek met Leo was heel ontspannen. Ik voelde me meteen op mijn gemak, het klikte gewoon. Dat vind ik zelf heel belangrijk. Ik wist meteen: voor dit bedrijf wil ik graag werken!”

Als Operationeel Manager houdt Aly zich met heel diverse zaken bezig. Ze zorgt ervoor dat onze personeelszaken op orde zijn. Ze coördineert samen met haar collega’s de landelijke projecten. Ze beheert Curasoft en ondersteunt de vestigingen met diverse ICT-zaken. En ze geeft sturing aan het bedrijfsbureau.

Syds Homan is onze nieuwe Product Manager

Syds (35) woont samen met zijn vriendin en vier kinderen in Leeuwarden. In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn gezin en is hij veel in en op het water te vinden.

Syds is afgestudeerd aan het CIOS en heeft jarenlang met veel plezier in de fitnessbranche gewerkt. Eerst als instructeur en later als Product Manager op het hoofdkantoor van Optisport. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het sales- en retentiebeleid en heeft hij landelijk ondersteuning geboden aan de fitnesslocaties en zwembaden van Optisport. De laatste jaren was hij als locatiemanager verantwoordelijk voor verschillende vestigingen (zwembaden, sporthallen en health clubs) in Noord-Holland en Friesland.  Na ruim 10 jaar werken voor Optisport, was Syds toe aan een nieuwe uitdaging en klopte hij aan bij TIGRA.

Acht jaar geleden maakte Syds al kennis met TIGRA. Hij gaf in de avonduren fysieke training bij onze vestiging in Leeuwarden: “Ik had meteen een goed gevoel bij TIGRA. De werksfeer en manier van werken spraken mij toen al erg aan. En nu nog steeds! Ik ben dan ook erg enthousiast om (weer) voor TIGRA aan de slag te gaan.”

Als Product Manager helpt Syds de verschillende vestigingen van TIGRA nog beter op de kaart te zetten. Hij kijkt vooral op commercieel vlak naar onze vestigingen en productinhoudelijk naar onze dienstverlening. In eerste instantie doet Syds dit vijf dagen per week vanaf het hoofdkantoor in Leeuwarden, maar hij zal in de toekomst zeker op de vestigingen langskomen om daar ondersteuning te bieden.

Nieuws | 5 juli 2019

TIGRA start met aanpak stress door middel van Virtual Reality game

TIGRA heeft een samenwerkingsovereenkomst met Jamzone getekend en gaat hiermee een Virtual Reality game inzetten als onderdeel van de interventies op het gebied van inzetbaarheid, preventie en verzuim. Virtual Reality (VR) wordt gecombineerd met de huidige interventies van TIGRA om ze nog effectiever, beter en leuker te maken. Hiermee innoveert TIGRA verder op het gebied […]

Lees verder

Nieuws | 18 juni 2019

Ricardo kan dankzij TIGRA goed omgaan met zijn dubbele hernia

Ricardo Kembel (60) werkt al 37 jaar voor het Rotterdamse vervoersbedrijf RET. Hier heeft hij jarenlang diverse functies in het veld bekleed, van Reizigersinformant tot Productiemanager. Een paar jaar geleden kreeg Ricardo een overplaatsing van het veld naar het kantoor aangeboden, waar hij als Coördinator en Casemanager op de afdeling Personeelszaken terecht kwam.  Een leuke […]

Lees verder

Nieuws | 14 juni 2019

E-learning TIGRA in pilot bij Centraal Beheer

Verzekeringsmaatschappij Centraal Beheer is deze week van start gegaan met de pilot ‘Lekker Bezig’. Dit is een programma waarbij inzetbaar zijn en blijven bij medewerkers onder de aandacht wordt gebracht. Een onderdeel van dit programma is een app. Deze wordt de komende maanden getest vanuit Centraal Beheer. Medewerkers die de app downloaden kunnen aan de […]

Lees verder

Meer artikelen

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Inschrijven