fbpx

Maak kennis met onze nieuwe collega’s Aly Snijder en Syds Homan

Vanaf januari zijn Aly en Syds werkzaam bij TIGRA. Aly als Operationeel Manager en Syds als Product Manager. Tijd om onze nieuwe collega’s aan jullie voor te stellen!

Aly Snijder is onze nieuwe Operationeel Manager

Aly (52) woont samen met Jetze in het Groningse Niekerk. In haar vrije tijd fietst ze graag op haar mountainbike door de bossen van Groningen.

Tot eind vorig jaar werkte Aly bij uitzendbureau Adecco. Hier heeft zij ruim 28 jaar gewerkt, in allerlei verschillende functies. Van consultant en projectmedewerker tot salesmanager en key accountmanager. Aly heeft het altijd erg naar haar zin gehad bij Adecco, maar vond het na al die jaren toch tijd worden voor iets anders.

Via haar zusje kwam Aly in contact met TIGRA: “Mijn kennismakingsgesprek met Leo was heel ontspannen. Ik voelde me meteen op mijn gemak, het klikte gewoon. Dat vind ik zelf heel belangrijk. Ik wist meteen: voor dit bedrijf wil ik graag werken!”

Als Operationeel Manager houdt Aly zich met heel diverse zaken bezig. Ze zorgt ervoor dat onze personeelszaken op orde zijn. Ze coördineert samen met haar collega’s de landelijke projecten. Ze beheert Curasoft en ondersteunt de vestigingen met diverse ICT-zaken. En ze geeft sturing aan het bedrijfsbureau.

Syds Homan is onze nieuwe Product Manager

Syds (35) woont samen met zijn vriendin en vier kinderen in Leeuwarden. In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn gezin en is hij veel in en op het water te vinden.

Syds is afgestudeerd aan het CIOS en heeft jarenlang met veel plezier in de fitnessbranche gewerkt. Eerst als instructeur en later als Product Manager op het hoofdkantoor van Optisport. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het sales- en retentiebeleid en heeft hij landelijk ondersteuning geboden aan de fitnesslocaties en zwembaden van Optisport. De laatste jaren was hij als locatiemanager verantwoordelijk voor verschillende vestigingen (zwembaden, sporthallen en health clubs) in Noord-Holland en Friesland.  Na ruim 10 jaar werken voor Optisport, was Syds toe aan een nieuwe uitdaging en klopte hij aan bij TIGRA.

Acht jaar geleden maakte Syds al kennis met TIGRA. Hij gaf in de avonduren fysieke training bij onze vestiging in Leeuwarden: “Ik had meteen een goed gevoel bij TIGRA. De werksfeer en manier van werken spraken mij toen al erg aan. En nu nog steeds! Ik ben dan ook erg enthousiast om (weer) voor TIGRA aan de slag te gaan.”

Als Product Manager helpt Syds de verschillende vestigingen van TIGRA nog beter op de kaart te zetten. Hij kijkt vooral op commercieel vlak naar onze vestigingen en productinhoudelijk naar onze dienstverlening. In eerste instantie doet Syds dit vijf dagen per week vanaf het hoofdkantoor in Leeuwarden, maar hij zal in de toekomst zeker op de vestigingen langskomen om daar ondersteuning te bieden.

Nieuws | 15 oktober 2019

Snelle werkhervatting door goede werkplekinterventies

“Hoe eerder terug op het werk, hoe beter”. Een quote van hoogleraar Allard van der Beek uit een artikel geschreven op XpertHRactueel.nl. Zij interviewden hem in 2018 over het onderwerp ziekteverzuim naar aanleiding van een onderzoek van onderzoeker en hoogleraar Han Anema. TIGRA-directeur Gerko Riedstra ging naar aanleiding van dit artikel in gesprek met Allard […]

Lees verder

Nieuws | 17 september 2019

De kracht van Graded Activity

Mensen met chronische pijnklachten zijn vaak ten einde raad. Ze hebben diverse onderzoeken in het ziekenhuis ondergaan waarbij geen lichamelijk oorzaak voor de pijnklachten gevonden is. Ook de ingezette behandelingen geven niet het gewenste resultaat. Dit betekent echter niet dat er geen verklaring is voor de pijnklachten. TIGRA-bedrijfsfysiotherapeut Aukje Noordhuis begeleidt cliënten met chronische pijnklachten. […]

Lees verder

Nieuws | 16 september 2019

“Door de Gedragsmatige Fysieke Training van TIGRA kan ik weer gitaar spelen en schrijven”

Het zal je gebeuren. Je bent gitarist en van de een op de andere dag vallen een paar vingers uit. De juiste snaren raken lukt niet meer, je begint fouten te maken en ineens moet de band een vervanger voor je gaan zoeken. Dit overkwam Peter Gijsberti-Hodenpijl (66) uit Amsterdam. Naast gitaar spelen kon hij […]

Lees verder

Meer artikelen

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Inschrijven