Leefstijlcoaching TIGRA Zwolle

Danique Kielema- ter Avest is adviseur Arbeid en Gezondheid en als leefstijlcoach de expert op het gebied van een gezonde leefstijl. Een gezonde en verantwoorde leefstijl is van grote preventieve waarde: hart- en vaatziekten, diverse chronische aandoeningen en zelfs de nadelige gevolgen van een virus zijn te voorkomen!

  • Wat is leefstijlcoaching?

Onder leefstijl verstaan we alles rondom thema’s bewegen, roken, alcohol, voeding, ontspanning/stress en slaap. Leefstijlcoaching is gericht om een structurele verandering aan te brengen in de huidige leefstijl.

Door middel van leefstijlcoaching werken we structureel aan de gezondheid. Door structureel te werken aan onze gezondheid, voelen we ons fitter en zijn we gezonder. Hierdoor kunnen we de risico’s verminderen op ziekte(verzuim).

  • Voor wie?

Leefstijlcoaching is bedoeld voor medewerkers die gemotiveerd zijn om hun leefstijl te veranderen en daar ook coaching bij willen.

  • Wat is de werkwijze?

Als leefstijlcoach werk ik met een methode, waarbij we samen doelen zullen opstellen. Door middel van coaching gesprekken zorgen we voor een structurele verandering in uw eigen leefstijl, gericht op uw eigen doelstelling(en).

We starten met een intake waarbij we alles gaan inventariseren. Hierbij kunt u denken aan uw huidige situatie maar ook aan uw doel(en). Daarnaast gaan we alle leefstijlthema’s inventariseren, zodat we een goed beeld hebben.
Naast de inventarisatie zullen we ook metingen uitvoeren. Hier kan gedacht worden aan gewicht, vetpercentage en de buikomvang.

De intake duurt tussen de 45 en 60 minuten.

Daarna kunnen vervolgconsulten plaats vinden. Deze duren tussen de 30 – 45 minuten.

Nieuws | 29 mei 2020

TIGRA de thuiswerkcoach

In het nieuws wordt steeds vaker aandacht besteed aan de klachten die het thuiswerken met zich meebrengt. Naast nek-, rug- en schouderklachten, hoor je nu ook al over de comeback van de muisarm. Om dit te voorkomen introduceert TIGRA ‘de thuiswerkcoach’. Diensten die jou en je werknemers in staat stellen om klachtenvrij (thuis) te werken. […]

Lees verder

Nieuws | 7 mei 2020

TIGRA hervat fysieke dienstverlening

Vanaf 1 mei kunnen wij onze dienstverlening weer veilig opschalen. We volgen hiermee de richtlijn die door het KNGF, het ministerie en het RIVM is opgesteld. Dit houdt in dat wij vanaf heden onze fysieke dienstverlening op de TIGRA vestigingen kunnen gaan hervatten. Uiteraard onder strikte en verantwoorde maatregelen.  Het is ons doel om werknemers […]

Lees verder

Nieuws | 1 mei 2020

Maatregelen TIGRA omtrent Coronavirus

Laatste update 1 mei 2020. Vanaf heden kunnen cliënten van TIGRA weer naar de vestiging komen voor fysieke intake afspraken en trainingen. Uiteraard onder strikte en verantwoorde maatregelen. Er wordt voor de eerste afspraak altijd eerst telefonisch contact gelegd met de cliënt om hem/haar op de hoogte te stellen van de aanvullende regels die gelden bij […]

Lees verder

Meer informatie

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Inschrijven