TIGRA Werkvermogens­onderzoek

TIGRA kan samen met u de kans op verzuim of een verminderde inzetbaarheid voor de komende jaren berekenen. Onze specialisten vertalen de resultaten van werkvermogen en belastbaarheid naar advies op maat. Een gedegen plan van aanpak maakt preventie mogelijk. Zo kunt u goed inspelen op inzetbaarheid. Niet wachten op klachten en dreigend verzuim, maar actie ondernemen.

Informens

Informens © is onze samenwerkingspartner in het verwerken en analyseren van data rond het thema inzetbaarheid. Het online instrument dat we gebruiken en ingezet kan worden om de leefstijl- en arbeidsgerelateerde gezondheid en daarmee de mate van inzetbaarheid in kaart te brengen. Informens © biedt een goed inzicht in de oorzaken van (arbeidsgerelateerde) gezondheidsklachten.

Het instrument bestaat uit een scala van vragenlijsten en gezondheidstesten die modulair ingezet kunnen worden. De uitkomst is zowel een individueel advies als een groepsrapportage voor het bedrijf.

Wat levert het op?

Op individueel niveau is de concrete verwachting het voorkomen van uitval en het optimaliseren van de inzetbaarheid. Voor de gehele organisatie of een specifiek onderzochte groep resulteert het traject tenminste in concrete aanbevelingen om gezondheid, productiviteit en inzetbaarheid te verbeteren en/of te borgen. Resultaten van het onderzoek worden met de opdrachtgever besproken en op dat moment vindt ook een projectevaluatie plaats.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vergoeding TIGRA Werkvermogensonderzoek

TIGRA heeft met een aantal verzekeraars goede afspraken gemaakt over tarieven en vergoedingen. In veel gevallen is vergoeding mogelijk vanuit de verzekering. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Vraag de gratis leaflet aan

 

werkplekcheck
Blog | 4 juli 2018

Keerpunt werkt alleen met de beste partners in de markt

Guido van der Molen, Provider Manager bij Keerpunt Guido van der Molen is ‘Provider Manager’ bij Keerpunt, een unieke functienaam in Nederland. “Kort gezegd ben ik verantwoordelijk voor de inkoop en ontwikkeling van alle interventies die we inzetten bij de re-integratiebegeleiding. TIGRA is voor mij een samenwerkingspartner”, aldus Guido. Keerpunt is één van de belangrijkste […]

Lees verder