TIGRA Werkvermogens­onderzoek

Benieuwd naar de kans op verzuim voor de komende jaren bij jouw werknemers? Of de hoogte van de verminderde productiviteit op jouw afdeling? TIGRA vertaalt het resultaat van werkvermogen en belastbaarheid naar advies op maat. Je krijgt advies over wat je moet doen om je werknemers fit en vitaal te houden; de organisatie haalt betere resultaten én werknemers kunnen gezond hun pensioen halen.

 

We gebruiken een online programma om het gezondheids- en arbeidsgerelateerde werkvermogen en daarmee de mate van inzetbaarheid in kaart te brengen. Het biedt een goed inzicht in de verbeterpunten van de inzetbaarheid van jullie bedrijf.

Het programma bestaat uit een scala van vragenlijsten en gezondheidstesten die modulair ingezet kunnen worden. We kijken naar wat passend is voor jouw bedrijf, en wat jij van je personeel wilt weten. De uitkomst is zowel op individueel als op groepsniveau. Privacy staat hoog in het vaandel. Alleen de werknemer kent zijn eigen resultaten. We koppelen de organisatie alleen informatie terug van groepen van boven de 15 personen.

 

Wat levert het op?

De resultaten van het onderzoek worden met jou als opdrachtgever besproken en op dat moment vindt er ook een evaluatie plaats. Je ontvangt concrete aanbevelingen om de gezondheid, productiviteit en inzetbaarheid te verbeteren en/of te borgen. Het laat je precies zien wat goed gaat en aan welke knoppen je kunt draaien om te verbeteren.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

 

Vergoeding TIGRA Werkvermogensonderzoek

TIGRA heeft met een aantal verzekeraars goede afspraken gemaakt over tarieven en vergoedingen. We kijken graag samen met jou wat voor jullie organisatie de beste oplossing is. Wil je meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

 

werkplekcheck
Blog | 17 augustus 2021

Het PMO van TIGRA

Met TIGRA vestigingen in elke provincie van Nederland is een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) van ons erg aantrekkelijk. Zo kan het PMO bij bedrijven met meerdere locaties verspreid door Nederland tegelijk en op dezelfde manier worden uitgevoerd. Maar wat is een PMO nu eigenlijk en wat is de inhoud ervan? In deze blog kom je […]

Lees verder