fbpx

Leefstijl- spreekuur

Wie wil er nu niet vol energie naar het werk, zich goed voelen bij alles wat je onderneemt? Leefstijl en gezondheid zijn belangrijke bouwstenen. Een gezonde leefstijl maakt je vitaal. Vitale medewerkers zijn belangrijk voor jouw organisatie.

VITALITEITSCOACHING

is dé stap naar een gezonde(re) leefstijl. Je krijgt persoonlijk advies over voeding, beweging en leefstijl, wat ervoor zorgt dat je de juiste balans tussen gezond en genieten vindt. Zo leer je bewuste keuzes maken voor je voeding en krijg je gezonde en eenvoudige tips mee naar huis over bewegen en ontspannen.

Je kunt ook voor een volledig (incompany) programma gericht op leefstijl bij TIGRA terecht. We maken een programma op maat voor jou, zo weten we zeker dat we samen resultaat zullen boeken!

Wil je aandacht voor leefstijl en vitaliteit in jouw bedrijf? Dan is het TIGRA Leefstijlspreekuur misschien een goed idee. Op vaste tijden is onze leefstijl professional aanwezig binnen jullie bedrijf om jullie te voorzien van tips en om de voortgang te monitoren.

Het TIGRA Leefstijlspreekuur & Vitaliteitscoaching zijn bij TIGRA onderdeel van de programma’s die we aanbieden in de diensten rondom inzetbaarheid.

Vraag een vrijblijvende offerte aan