Leefstijl­programma en – advies

Wie wil er nu niet vol energie naar het werk, zich goed voelen bij alles wat je onderneemt? Leefstijl en gezondheid zijn belangrijke bouwstenen. Een gezonde leefstijl maakt je vitaal. Vitale medewerkers zijn belangrijk voor jouw organisatie.

Leefstijladvies is dé stap naar een gezonde(re) leefstijl. Je krijgt persoonlijk advies over voeding en beweging, wat ervoor zorgt dat je de juiste balans tussen gezond eten en genieten vindt. Zo leer je bewuste keuzes maken voor je voeding en krijg je gezonde en eenvoudige tips mee naar huis over bewegen en ontspannen. Leefstijladvies is bij TIGRA onderdeel van de programma’s die we aanbieden in de diensten rondom verzuim.

Je kunt ook alleen voor dit leefstijladvies bij TIGRA terecht. We maken een coachingsprogramma op maat voor jou, zo weten we zeker dat we samen resultaat zullen boeken!

 

 

Vitaliteitscoaching

Wil je aandacht voor leefstijl en vitaliteit in jouw bedrijf? Dan is een vitaliteiscoaching misschien een goed idee. Op vaste tijden is onze leefstijl professional aanwezig binnen jullie bedrijf om jullie te voorzien van tips en om de voortgang van de programma’s die bij de medewerkers zijn ingezet, te volgen.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Blog | 7 november 2018

Met welke stappen zetten wij een Preventief Medisch Onderzoek op?

Wij krijgen vaak de vraag hoe we onze projecten op duurzame inzetbaarheid aanpakken. Hier zal ik antwoord op proberen te geven. Dat is niet gemakkelijk, omdat geen project bij ons hetzelfde is. Vraagstelling, cultuur, doelstellingen en ambities zijn ontzettend bepalend voor hoe wij onze dienstverlening inzetten. Toch ga ik een poging wagen de vraag te […]

Lees verder