De Facilicom fit en gezond werken coach

De keukentafel, je strijkplank of het bureau van je kinderen?
Is jouw huis ook al maandenlang je kantoor?

Of ben je aan het werk op locatie? En kom je door COVID-19 niet toe aan bewegen zoals je dat zou willen?

De nieuwe realiteit is dat steeds meer medewerkers thuiswerken en virtueel vergaderen.
En dat mensen door COVID-19 steeds minder toekomen aan voldoende bewegen. Voor je het weet, heb je last van fysieke klachten.

Hoe help je jezelf preventief om je werkplek goed in te stellen, fysieke klachten te voorkomen en fit te blijven? En, als je fysieke klachten hebt, deze te reduceren?

Hieronder zie je drie praktische tools die je helpen:

  1. Fysiek fitcheck;
  2. e-learning;
  3. Online werkplekcheck.

Wat is het?

1. Of je nu thuiswerkt, of op locatie aan het werk bent, de Fysiek fitcheck is een telefoongesprek voor iedereen die behoefte heeft aan praktische tips en adviezen die je fysieke klachten voorkomen of reduceren. Het gesprek met de adviseur duurt 10 tot 15 minuten.

2. Via de e-learning krijg je online via tekst + afbeeldingen uitleg over hoe je je werkplek ergonomisch goed kunt instellen. Ook leer je hoe je jouw thuiswerkdag optimaal kunt inrichten en plannen. Hoe doe je het met pauzes? Of als er ook huisgenoten thuis zijn? En welke andere dingen kunnen je productiviteit positief beïnvloeden?

3. Tijdens de Online werkplekcheck kijkt een adviseur met je mee naar je thuiswerkplek. Je krijgt tips en adviezen en leert je werkplek op de juiste manier in te stellen. Ook kun je vragen stellen en bespreken waar je tegenaan loopt met je thuiswerkplek. De check zelf duurt ongeveer een half uur.

Vraag hieronder je interventie aan

Gegevens aanvrager

Wat vraag je aan?(Vereist)
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.