(Opnieuw) leren omgaan met je werkplek

Werknemer direct aanmelden Intake

Werkhervatting en/of begeleiding

Of jouw werknemer nou een verkeerde werkstijl heeft of zich niet comfortabel voelt op de nieuwe werkplek, in beide gevallen wordt het functioneren belemmerd. Door tijdig in actie te komen, voorkom je verzuim!

Onze dienst Werkhervatting en/of begeleiding zorgt ervoor dat een werknemer (opnieuw) leert omgaan met zijn werkplek. Tijdens de eerste kennismaking, die plaatsvindt op de werkplek van de werknemer, wordt er gekeken welke factoren een rol spelen bij de klachten die er zijn. De werknemer wordt gemotiveerd actief mee te werken aan werkhervatting. Daarbij wordt gekeken welke duurzame aanpassingen er moeten worden gedaan voor een goede werkstijl.

 

Inzicht in gedrag op de werkvloer

Aan de hand van wetenschappelijke modellen en theorieën, proberen wij het (werk)gedrag op de werkvloer inzichtelijk te maken. Alleen zo ontdekken we wat er nodig is om dit te kunnen verbeteren.Het programma wordt vaak geadviseerd in combinatie met een van onze andere programma’s.

Werkhervatting en/of begeleiding vindt alleen plaats na een Intake. Het is een voorwaarde dat jouw werknemer in staat is de instructie op de werkplek te volgen.

 

Voordelen van Werkhervatting en/of begeleiding

Met het aanbieden van Werkhervatting en/of begeleiding:

  • komt een adviseur op de werkplaats van je werknemer;
  • krijgt je werknemer inzicht in zijn of haar werkgedrag op de werkvloer en mogelijke verbeterpunten;
  • vindt werkhervatting versnelt plaats.
Werknemer aanmelden voor Intake
Direct aanvragen