Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Actie e-learning ‘Optimaal presteren op je werkplek’

Dat een goede, gezonde (thuis)werkplek van groot belang is, dat weten we allemaal. We brengen er tenslotte nogal wat uurtjes door. De vraag is hoogstwaarschijnlijk dan ook niet óf je werknemers willen leren hoe ze hun werkplek moeten instellen. De vraag is tegenwoordig vooral wannéér ze dat kunnen leren. Want vind in die drukke agenda’s maar eens een gaatje. Herkenbaar? Dan is onze e-learning de oplossing! In de maand maart profiteer je van een extra voordelig tarief! 

We bieden een e-learning aan die gaat over het optimaal inrichten van een beeldschermwerkplek. Onze e-learning is volledig online te doorlopen. Na het aanvragen van een e-learning, volgt een persoonlijke inlogcode voor toegang tot de e-learning. Je collega’s kunnen zelf bepalen wanneer ze de e-learning willen doorlopen.

E-learning Optimaal presteren op jouw werkplek

Met het aanbieden van deze e-learning:

  • Zorg je ervoor dat alle werknemers hun werkplek op de juiste manier instellen. Dit leren ze aan de hand van filmpjes, afbeeldingen en een stukje theorie.
  • Leren je werknemers over het belang van pauze, maar wordt er bijvoorbeeld ook gekeken naar vier andere factoren die van invloed zijn voor een ideale werkomgeving, namelijk: werkwijze, werkdruk, werktaken en werktijden.
  • Komen diverse omgevingsfactoren aan bod. Denk hierbij aan: temperatuur, akoestiek en licht.
  • Leren ze over leefstijl en de BRAVO-factoren.

Actie e-learning

De e-learning kost slechts €37,50 per werknemer, maar de hele maand maart profiteer je van 25% korting.

Zorg voor de juiste kennis onder je werknemers en laat ze zelf de regie op hun eigen inzetbaarheid pakken. Vraag meteen een offerte aan!

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Aanvragen