053 303 0001 Gezondheidsmanagement Méér dan 20 jaar ervaring

TIGRA Twente

TIGRA Twente is een zelfstandig onderdeel van TIGRA Gezondheidsmanagement, een landelijk opererende organisatie binnen het werkveld van arbeid en gezondheid.

 

Adres en openingstijden
Nieuws
25 juli 2016 Verantwoord werken
Meer nieuws
Diensten & programma’s

Het Team

Adres & openingstijden

TIGRA Twente

Hendrik ter Kuilestraat 5
7547 BB Enschede

Telefoon: 053 303 0001E-mail: twente@tigra.nl
Openingstijden

Maandag:8.00 - 17.00

Dinsdag :8.00 - 17.00

Woensdag:8.00 - 17.00

Donderdag:8.00 - 17.00

Vrijdag :8.00 - 17.00

Zaterdag :Gesloten

Zondag:Gesloten

anoukhvanbaggum
Direct contact met een specialist?
Fysiotherapie

TIGRA Twente werkt samen met de multidisciplinaire professionals van het Pro Corpus Gezondheidscentrum.

Naar Pro Corpus
ONVZ - Sanne Van Rooij"Onze verzekerden waarderen de klantgerichtheid en professionaliteit van TIGRA"
logo-onvz
Gezondheidschecks ONVZ

ONVZ wil verzekerden faciliteren bij het maken van gezonde keuzes. Inzicht in de eigen gezondheid is daarbij een belangrijk vertrekpunt. Daarom bieden wij samen met TIGRA onze verzekerden jaarlijks de mogelijkheid voor een gezondheidscheck-up of sport- en beweegadvies. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met TIGRA. Ook onze verzekerden waarderen de klantgerichtheid en professionaliteit van de fysiotherapeuten van TIGRA.

Willy Zwaag"De Health Check van TIGRA gaf een compleet beeld"
Health Checks bij Croon
Health Checks

Iedere drie jaar kunnen de medewerkers van Croon Elektrotechniek vrijwillig deelnemen aan een Health Check. Dit jaar werden de Health Checks bij Croon voor het eerst verzorgd door TIGRA. Met name de uitgebreide basis Health Check is iets dat Willy Zwager, Register Casemanager bij Croon Elektrotechniek, onderdeel van TBI, aanspreekt in de werkwijze van TIGRA.  De reacties en ervaringen van de deelnemers zijn overwegend positief vertelt Willy, die zichzelf ook aanmeldde voor een Health Check. ‘Je krijgt een soort APK van je gezondheid en dat wordt door veel van onze medewerkers als zinvol ervaren, het voegt echt iets toe.’

Anita van Kempen"Op een tevredenheidsonderzoek scoorde TIGRA een 9"
logo-nijmegen-kleur
Project gezondheidsmanagement

Vorig jaar werden de rollen voor de tweede keer aanbesteed en werd TIGRA wederom gekozen, unaniem. ‘De samenwerking met TIGRA is erg fijn. Ze zijn laagdrempelig in hun manier van werken en stellen zich behulpzaam en flexibel op. Ook onder onze medewerkers wordt er enthousiast gereageerd. Op een tevredenheidsonderzoek anderhalf jaar geleden scoorde TIGRA zelfs een 9.

Irma de Vries en Sjoerd Minnema, de bedrijfsfysiotherapeuten van TIGRA verrichten werkplekonderzoeken, soms met behulp van een werkplekherstel-instructiefilm. Onlangs is na drie jaar opnieuw een verzuimanalyse gedaan bij Gemeente Nijmegen, die laat zien dat het verzuim door klachten van het houding- en bewegingsapparaat aanzienlijk verminderd is. ‘We hebben het niet zwart op wit, maar we schrijven dit toe aan onze preventieve aanpak.’

Nieuwsbrief

De laatste ontwikkelingen en acties direct in uw mailbox?

Aanmelden
Brochure ontvangen?

Download of vraag onze nieuwe brochure gratis aan

Aanvragen
Social media

Volg TIGRA en blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen