043 367 16 15 Gezondheidsmanagement Méér dan 20 jaar ervaring

TIGRA Maastricht

TIGRA Maastricht is een zelfstandig onderdeel van TIGRA Gezondheidsmanagement, een landelijk opererende organisatie binnen het werkveld van arbeid en gezondheid.

 

Adres en openingstijden
Nieuws Meer nieuws
Snel naar
Diensten & programma’s

Het Team

Adres & openingstijden

TIGRA Maastricht

Rijksweg 72/A4
6228 XZ Maastricht

Telefoon: 043 367 16 15E-mail: maastricht@tigra.nl
Openingstijden

Maandag:8.00 - 17.00

Dinsdag:8.00 - 17.00

Woensdag:8.00 - 17.00

Donderdag:8.00 - 17.00

Vrijdag:8.00 - 17.00

Zaterdag:Gesloten

Zondag:Gesloten

Direct contact met een specialist?
Stenden - Frank Hielckert"Health Scan en WerkVermogensMonitor©"
Health Scan en WerkVermogensMonitor©

Vanaf 2010 is Stenden Hogeschool gestart met het inzetten van de diensten van TIGRA. Het gaat hierbij om diensten welke aansluiten bij het gezondheidsbeleid van Stenden. Zo is onder andere HealthScan en WerkVermogensMonitor© al meerdere malen ingezet en uitgevoerd. Verder is er bedrijfsfysiotherapie op locatie Stenden aangeboden. TIGRA is een samenwerkingspartner in het ondersteunen van medewerkers om duurzaam inzetbaar te zijn en duurzaam inzetbaar te blijven.

Zilveren Kruis "We kennen TIGRA als een organisatie met een ruime kennis en kunde aan boord."
gezond ondernemen met zilveren kruis
Samenwerkingspartner

We hebben nu al jaren een zakenrelatie met TIGRA. Een betrouwbare partner op het gebied van arbeidsgerelateerde zorg. Een relatie waar we open en eerlijk met elkaar omgaan; we weten allebei wat we aan elkaar hebben. We kennen TIGRA als een organisatie met een ruime kennis en kunde aan boord en goede oplossingen voor zakelijke klanten.

Hessing Zwaagdijk"De (individuele) adviezen waren persoonlijk en correct "
Healthchecks in de AGF branche

Hessing heeft in het kader van een Periodiek Medisch Onderzoek (de zogeheten healthcheck) samengewerkt met TIGRA. TIGRA heeft namens Hessing de healthcheck gedaan bij een groot deel van onze medewerkers. Tijdens het gehele proces hebben zij Hessing ontzorgd. Een ervaren medewerker van TIGRA heeft vooraf voorlichtingsbijeenkomsten gehouden bij onze organisatie, zodat onze collega’s goed op de hoogte waren van de inhoud en het proces van de healthcheck. Hessing hecht veel belang aan het in acht nemen van de privacy van onze medewerkers en TIGRA heeft dit zeer goed opgepakt. De (individuele) adviezen waren persoonlijk, correct opgepakt en werkte voor zowel het bedrijf als voor de onze medewerkers verhelderend.

Nieuwsbrief

De laatste ontwikkelingen en acties direct in uw mailbox?

Aanmelden
Brochure ontvangen?

Download of vraag onze nieuwe brochure gratis aan

Aanvragen
Social media

Volg TIGRA en blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen