058 280 07 77 Gezondheidsmanagement Méér dan 20 jaar ervaring
tigra-leeuwarden

TIGRA Leeuwarden

TIGRA Leeuwarden kenmerkt zich door het leveren van kwalitatieve zorg. Dit komt tot uiting in een intensieve samenwerking tussen de verschillende specialisaties en disciplines binnen ons bedrijf. Ook streven we naar een optimale samenwerking met andere zorgverleners, sportverenigingen, trainers en coaches.

Adres en openingstijden
Nieuws
25 juli 2016 Verantwoord werken
Meer nieuws
Diensten & programma’s

Het Team

Adres & openingstijden

TIGRA Leeuwarden

Eysingastraat 3

8932 PD Leeuwarden

Telefoon: 058 280 07 77E-mail: leeuwarden@tigra.nl
Openingstijden

Maandag:08:00 - 18:00

Dinsdag:08:00 - 21:00

Woensdag:08:00 - 17:00

Donderdag:08:00 - 21:00

Vrijdag:08:00 - 18:30

Zaterdag:gesloten

Zondag:gesloten

Marcel van den Hoeven
Direct contact met een specialist?
Albron - Christian Boer"Preventie is van groot belang in onze branche."
Albron
Albron over de samenwerking met TIGRA

Albron en TIGRA werken al jaren samen op het gebied van  gezondheidsmanagement. In onze branche is preventie en aandacht voor adequate behandeling op het gebied van bedrijfsfysiotherapie en gedragsmatige fysieke training van wezenlijk belang bij re-integratie en het voorkomen van uitval. TIGRA denkt hierin met ons mee en ondersteunt ons in lopende trajecten.

Willy Zwaag"De Health Check van TIGRA gaf een compleet beeld"
Health Checks bij Croon
Health Checks

Iedere drie jaar kunnen de medewerkers van Croon Elektrotechniek vrijwillig deelnemen aan een Health Check. Dit jaar werden de Health Checks bij Croon voor het eerst verzorgd door TIGRA. Met name de uitgebreide basis Health Check is iets dat Willy Zwager, Register Casemanager bij Croon Elektrotechniek, onderdeel van TBI, aanspreekt in de werkwijze van TIGRA.  De reacties en ervaringen van de deelnemers zijn overwegend positief vertelt Willy, die zichzelf ook aanmeldde voor een Health Check. ‘Je krijgt een soort APK van je gezondheid en dat wordt door veel van onze medewerkers als zinvol ervaren, het voegt echt iets toe.’

Hessing Zwaagdijk"De (individuele) adviezen waren persoonlijk en correct "
120103_HESSING_450b_450h.indd
Healthchecks in de AGF branche

Hessing heeft in het kader van een Periodiek Medisch Onderzoek (de zogeheten healthcheck) samengewerkt met TIGRA. TIGRA heeft namens Hessing de healthcheck gedaan bij een groot deel van onze medewerkers. Tijdens het gehele proces hebben zij Hessing ontzorgd. Een ervaren medewerker van TIGRA heeft vooraf voorlichtingsbijeenkomsten gehouden bij onze organisatie, zodat onze collega’s goed op de hoogte waren van de inhoud en het proces van de healthcheck. Hessing hecht veel belang aan het in acht nemen van de privacy van onze medewerkers en TIGRA heeft dit zeer goed opgepakt. De (individuele) adviezen waren persoonlijk, correct opgepakt en werkte voor zowel het bedrijf als voor de onze medewerkers verhelderend.

Nieuwsbrief

De laatste ontwikkelingen en acties direct in uw mailbox?

Aanmelden
Brochure ontvangen?

Download of vraag onze nieuwe brochure gratis aan

Aanvragen
Social media

Volg TIGRA en blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen