023 547 08 83 Gezondheidsmanagement Méér dan 20 jaar ervaring

TIGRA Heemstede – Haarlem

TIGRA Heemstede - Haarlem is een zelfstandig onderdeel van TIGRA Gezondheidsmanagement, een landelijk opererende organisatie binnen het werkveld van arbeid en gezondheid.

 

Adres en openingstijden
Nieuws
25 juli 2016 Verantwoord werken
Meer nieuws
Diensten & programma’s

Het Team

Adres & openingstijden

TIGRA Heemstede – Haarlem

Sportparklaan 18
2103 VT Heemstede

Telefoon: 023 547 08 83E-mail: heemstede@tigra.nl
Openingstijden

Maandag:7.00 - 22.00

Dinsdag:7.00 -22.00

Woensdag:7.00 - 22.00

Donderdag:7.00 - 22.00

Vrijdag:7.00 - 22.00

Zaterdag:8.00 - 14.00

Zondag:8.00 - 14.00

Roy Jansen
Direct contact met een specialist?
Anita van Kempen"Op een tevredenheidsonderzoek scoorde TIGRA een 9"
logo-nijmegen-kleur
Project gezondheidsmanagement

Vorig jaar werden de rollen voor de tweede keer aanbesteed en werd TIGRA wederom gekozen, unaniem. ‘De samenwerking met TIGRA is erg fijn. Ze zijn laagdrempelig in hun manier van werken en stellen zich behulpzaam en flexibel op. Ook onder onze medewerkers wordt er enthousiast gereageerd. Op een tevredenheidsonderzoek anderhalf jaar geleden scoorde TIGRA zelfs een 9.

Irma de Vries en Sjoerd Minnema, de bedrijfsfysiotherapeuten van TIGRA verrichten werkplekonderzoeken, soms met behulp van een werkplekherstel-instructiefilm. Onlangs is na drie jaar opnieuw een verzuimanalyse gedaan bij Gemeente Nijmegen, die laat zien dat het verzuim door klachten van het houding- en bewegingsapparaat aanzienlijk verminderd is. ‘We hebben het niet zwart op wit, maar we schrijven dit toe aan onze preventieve aanpak.’

ONVZ - Sanne Van Rooij"Onze verzekerden waarderen de klantgerichtheid en professionaliteit van TIGRA"
logo-onvz
Gezondheidschecks ONVZ

ONVZ wil verzekerden faciliteren bij het maken van gezonde keuzes. Inzicht in de eigen gezondheid is daarbij een belangrijk vertrekpunt. Daarom bieden wij samen met TIGRA onze verzekerden jaarlijks de mogelijkheid voor een gezondheidscheck-up of sport- en beweegadvies. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met TIGRA. Ook onze verzekerden waarderen de klantgerichtheid en professionaliteit van de fysiotherapeuten van TIGRA.

Stenden - Frank Hielckert"Health Scan en WerkVermogensMonitor©"
Logo_Stenden_blue_RGB
Health Scan en WerkVermogensMonitor©

Vanaf 2010 is Stenden Hogeschool gestart met het inzetten van de diensten van TIGRA. Het gaat hierbij om diensten welke aansluiten bij het gezondheidsbeleid van Stenden. Zo is onder andere HealthScan en WerkVermogensMonitor© al meerdere malen ingezet en uitgevoerd. Verder is er bedrijfsfysiotherapie op locatie Stenden aangeboden. TIGRA is een samenwerkingspartner in het ondersteunen van medewerkers om duurzaam inzetbaar te zijn en duurzaam inzetbaar te blijven.

Nieuwsbrief

De laatste ontwikkelingen en acties direct in uw mailbox?

Aanmelden
Brochure ontvangen?

Download of vraag onze nieuwe brochure gratis aan

Aanvragen
Social media

Volg TIGRA en blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen